|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
משתמש - היכל התהילה
|
היה קשה להכנס לאתר של MICROSOFT ולקרוא?
אשכול מיותר |
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
בכל אופן, רציתי לדבר עם אנשים שלומדים את השפה, בנוסף לזה רציתי המלצה לספר. נכנסתי לאתר של מיקרוסופט אבל לא מצאתי את כל המידע שרציתי. אשמח אם לא תקבע אם האשכול מיותר או לא, בשביל זה יש את כפתור הדיווח ואת המנהלים שיחליטו, OK? |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
משתמש - היכל התהילה
|
דבר ראשון לא צריך לתקוף
לא ממש קראתי מה שכתבתם פה ולכן התשובה תיהיה דיי בסיסית ושטחית, אתה שואל "מה זה .Net", באותה מידה שהעתיקו לך פה את המגילה הזאת מהאתר של מיקרוסופט יכולת לראות בעצמך, לא כך? |
![]() |
![]() |
# 15 |
Permanently Banned
|
בינינו, אני יודע ASP ואני יודע ASP.Net וASP נוחה פי 100, עזוב, פי 1000 מהASP.NET. לרוב היתרונות של הASP.NET אין שימוש רב אם יש לך את הידע או הכוח ליצור את אותן הפונקציות המובנות בASP. היתרון היחידי הוא הצד לקוח שאותו אפשר ליישם בעזרת JS.
שלא תבין אותי לא נכון, ישנם סוגי אתרים אשר ASP.NET תהיה השפה הטובה ביותר עבורם, אבל רוב האתרים לא צריכים את מה שהיא מציעה מעבר לASP. |
![]() |
![]() |
# 16 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אתה יכול לפתח אפליקציות ASP.NET עם כל שפת .NET שחשקה נפשך. שפה נחשבת כשהפה דוט.נטית, אם היא עומדת בסטנדרטים של הCLR, ה Common Language Runtime |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ובנוסף לזה ביקשתי המלצה לספר ללימוד. בקיצור, אם לא קראת את התגובות אין לך שום סיבה להגיב פה על האשכול עצמו, נכון או לא? |
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
היכולות של הASP.NET אכן מרהיבות, אבל באתר הנורמלי וגם המתקדם, לרוב אין לו יתרונות משמעותים על הASP. אני מתכנת בשתי השפות באופן שותף וASP הרבה יותר נוחה ונעימה לקריאה. ASP.NET מאפשר לך לעבוד עימה כאילו והיא VB, הHTML הוזנח לחלוטין ! וגם הJS. זוהי הסיבה שאני לא מת על השפה הזו. היא מדהימה בעוצמה שלה ובעובדה שהיא יכולה להפוך כל אתר לממש תוכנת VB (כמעט...) אבל עדין, לפי דעתי, מבחינת נוחות ASP מנצחת. |
|
![]() |
![]() |
# 20 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
זו המסקנה היחידה אליה אפשר להגיע |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |