הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 16-01-06, 12:53   # 11
Omer
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

Omer לא מחובר  

היה קשה להכנס לאתר של MICROSOFT ולקרוא?
אשכול מיותר
  Reply With Quote
ישן 16-01-06, 13:07   # 12
alex
חבר וותיק

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל alex

alex לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי ActServ
אשכול מיותר
הבחור רוצה לקבל חוות דעת מאנשים שיודעים ומשתמשים בשפה, מיקרוספוט תציג לך יתרונות של השפה [יש חסרונות ? ) לכן מן הסתם שהאשכול לא מיותר, מה כן גם שההודעה שלך היא באמת מיותרת לאשכול.
  Reply With Quote
ישן 16-01-06, 13:44   # 13
Alon.R
הוסטסניון

מיני פרופיל

Alon.R לא מחובר  

ציטוט:
אשכול מיותר
ואני מבין שאתה יודע אם נכנסתי לפניכן או לא?

בכל אופן, רציתי לדבר עם אנשים שלומדים את השפה, בנוסף לזה רציתי המלצה לספר.
נכנסתי לאתר של מיקרוסופט אבל לא מצאתי את כל המידע שרציתי.

אשמח אם לא תקבע אם האשכול מיותר או לא, בשביל זה יש את כפתור הדיווח ואת המנהלים שיחליטו, OK?
  Reply With Quote
ישן 16-01-06, 21:52   # 14
Omer
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

Omer לא מחובר  

דבר ראשון לא צריך לתקוף
לא ממש קראתי מה שכתבתם פה ולכן התשובה תיהיה דיי בסיסית ושטחית,
אתה שואל "מה זה .Net", באותה מידה שהעתיקו לך פה את המגילה הזאת מהאתר של מיקרוסופט יכולת לראות בעצמך, לא כך?
  Reply With Quote
ישן 16-01-06, 22:04   # 15
Eye-Soft
Permanently Banned

מיני פרופיל

Eye-Soft לא מחובר  

בינינו, אני יודע ASP ואני יודע ASP.Net וASP נוחה פי 100, עזוב, פי 1000 מהASP.NET. לרוב היתרונות של הASP.NET אין שימוש רב אם יש לך את הידע או הכוח ליצור את אותן הפונקציות המובנות בASP. היתרון היחידי הוא הצד לקוח שאותו אפשר ליישם בעזרת JS.
שלא תבין אותי לא נכון, ישנם סוגי אתרים אשר ASP.NET תהיה השפה הטובה ביותר עבורם, אבל רוב האתרים לא צריכים את מה שהיא מציעה מעבר לASP.
  Reply With Quote
ישן 17-01-06, 06:30   # 16
omaniusd
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

omaniusd לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Alon.R
OK, תודה רבה לך.
בקיצור נסכם שזה כמה שפות אשר משולבות ביחד ואיתםפ אפשר לבנות מערכות טובות יותר ומשוכללות יותר, האם אני צודק?
כמו vb.net, asp.net וכו'...?

עוד משהו, איך אתה לומד dot.net?, יש לך המלצה על איזשהו ספר?
חיפשתי אתמול עם אחי הגדול בעיר אבל לא מצאתי ספר.

שוב פעם תודה על ההסבר.
ASP.NET, היא לא שפה, היא פלטפורמה.
אתה יכול לפתח אפליקציות ASP.NET עם כל שפת .NET שחשקה נפשך.

שפה נחשבת כשהפה דוט.נטית, אם היא עומדת בסטנדרטים של הCLR, ה Common Language Runtime
  Reply With Quote
ישן 17-01-06, 09:43   # 17
alex
חבר וותיק

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל alex

alex לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Eye-Soft
בינינו, אני יודע ASP ואני יודע ASP.Net וASP נוחה פי 100, עזוב, פי 1000 מהASP.NET. לרוב היתרונות של הASP.NET אין שימוש רב אם יש לך את הידע או הכוח ליצור את אותן הפונקציות המובנות בASP. היתרון היחידי הוא הצד לקוח שאותו אפשר ליישם בעזרת JS.
שלא תבין אותי לא נכון, ישנם סוגי אתרים אשר ASP.NET תהיה השפה הטובה ביותר עבורם, אבל רוב האתרים לא צריכים את מה שהיא מציעה מעבר לASP.
ASP.NET היא לא "עוד" שפת תכנות, היא מדיניות שלמה , משהו שאתה אמור להכיר , דוט נט היא פלטמורה של הדור הבא בפיתוח אפלקציות מבוססת WEB , וכל מתכנת ASP.NET שיודע את השפה ומשווה אותה לASP קצת מערער את בטחוני כלפיו, מה גם שאתה משתמש בביטוי "אתר" במקום "יישום" בדוט נט לא בונים אתרים, אלא יישוים, בתור מתכנת שיודע מה הוא חשבתי שאתה אמור לדעת זה.
  Reply With Quote
ישן 17-01-06, 16:34   # 18
Alon.R
הוסטסניון

מיני פרופיל

Alon.R לא מחובר  

ציטוט:
דבר ראשון לא צריך לתקוף
לא ממש קראתי מה שכתבתם פה ולכן התשובה תיהיה דיי בסיסית ושטחית,
אתה שואל "מה זה .Net", באותה מידה שהעתיקו לך פה את המגילה הזאת מהאתר של מיקרוסופט יכולת לראות בעצמך, לא כך?
העתיקו דבר שלא מצאתי, חוץ מזה שהיו לי שאלות לגבי הקטע שהעתיקו.
ובנוסף לזה ביקשתי המלצה לספר ללימוד.

בקיצור, אם לא קראת את התגובות אין לך שום סיבה להגיב פה על האשכול עצמו, נכון או לא?
  Reply With Quote
ישן 17-01-06, 16:45   # 19
Eye-Soft
Permanently Banned

מיני פרופיל

Eye-Soft לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי alex
ASP.NET היא לא "עוד" שפת תכנות, היא מדיניות שלמה , משהו שאתה אמור להכיר , דוט נט היא פלטמורה של הדור הבא בפיתוח אפלקציות מבוססת WEB , וכל מתכנת ASP.NET שיודע את השפה ומשווה אותה לASP קצת מערער את בטחוני כלפיו, מה גם שאתה משתמש בביטוי "אתר" במקום "יישום" בדוט נט לא בונים אתרים, אלא יישוים, בתור מתכנת שיודע מה הוא חשבתי שאתה אמור לדעת זה.
גם ב ASP.Net, אתה מפתח אתר. אתר חייל האוויר, ASP.NET, אתר, לא יישום. יישום לא יכול להכתב בשפת תכנות אינטרנט מהסיבה הפשוטה, הוא לא אצלך במחשב ואין לך שליטה מלאה עליו.
היכולות של הASP.NET אכן מרהיבות, אבל באתר הנורמלי וגם המתקדם, לרוב אין לו יתרונות משמעותים על הASP. אני מתכנת בשתי השפות באופן שותף וASP הרבה יותר נוחה ונעימה לקריאה. ASP.NET מאפשר לך לעבוד עימה כאילו והיא VB, הHTML הוזנח לחלוטין ! וגם הJS. זוהי הסיבה שאני לא מת על השפה הזו. היא מדהימה בעוצמה שלה ובעובדה שהיא יכולה להפוך כל אתר לממש תוכנת VB (כמעט...) אבל עדין, לפי דעתי, מבחינת נוחות ASP מנצחת.
  Reply With Quote
ישן 17-01-06, 21:11   # 20
omaniusd
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

omaniusd לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Eye-Soft
גם ב ASP.Net, אתה מפתח אתר. אתר חייל האוויר, ASP.NET, אתר, לא יישום. יישום לא יכול להכתב בשפת תכנות אינטרנט מהסיבה הפשוטה, הוא לא אצלך במחשב ואין לך שליטה מלאה עליו.
היכולות של הASP.NET אכן מרהיבות, אבל באתר הנורמלי וגם המתקדם, לרוב אין לו יתרונות משמעותים על הASP. אני מתכנת בשתי השפות באופן שותף וASP הרבה יותר נוחה ונעימה לקריאה. ASP.NET מאפשר לך לעבוד עימה כאילו והיא VB, הHTML הוזנח לחלוטין ! וגם הJS. זוהי הסיבה שאני לא מת על השפה הזו. היא מדהימה בעוצמה שלה ובעובדה שהיא יכולה להפוך כל אתר לממש תוכנת VB (כמעט...) אבל עדין, לפי דעתי, מבחינת נוחות ASP מנצחת.
נראה שאתה לא יודע ASP.NET לעומק, על בסיס מה שאתה אומר.
זו המסקנה היחידה אליה אפשר להגיע
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום