|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
צריך ביקורת על תיכנות ועיצוב שלי
http://www..com/
איך יצא לי החיתוך? איך התיכנות ? זה פעם ריאשונה שאני חותך עיצוב , היה לי קצת קשה עם זה אבל היסתדרתי ...
הקדוש ברוך ה' =]
|
אהלן,
קודם כל ידידי הנכבד, אסור לך לפרסם כאן את חברת איכסון. אתה לא עסק חוקי. ושלא תבוא ותגיד לי אני מבקש ביקורת על החיתוך, כי אתה מפרסם תאתר שלך. אבקש ממך להוריד תאתר, לפי החוקים אסור לך לעשות זאת, חברת איכסון. שהיה בוקר טוב. בברכה, עידן צרור.
חבר וותיק
|
עידן אתה לא מנהל אתה לא יכול להגיד לו מה לעשות אלא רק להמליץ לו.
דבר שני הוא ביקש ביקורת על האתר, נכון שאסור לו לפרסם חברת אחסון, אבל הוא פה רוצה ביקורת בתחום הטכני לא בתחום העסקי :\ בקשר לשאלה של הכותב: -תכנות: התכנות לא תקין על פי תקני האינטרנט העולמיים, אבל עובד יפה בפיירפוקס, חבל שעשית את האתר עם אייפריים. -עיצוב: בסדר :\
הוסטסניון
|
לא יודע איך עורכים תהודעה פה, לא ראיתי אפשרות כזו.
ולא ידעתי שזה אסור, וביקשתי ביקורת על החיתוך והתיכנות שלי זה פעם ריאשונה שאני חותך ועושה תיכנות על עיצוב וכל זה...
Last edited by OldMega; 13-01-06 at 08:34.. |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
ניראה נחמד, הייתי ממליץ לך להגדיל את "ברוכים הבאים" זה ממש קטן וקשה לקרוא.
ובקשר לתפריט, עם קצת שימוש בCSS היה יוצא יותר יפה, העיצוב ניראה יפה - וכך גם החיתוך. |
![]() |
# 6 |
עסק רשום [?]
|
החיתוך עצמו רגיל, זה חיתוך פיזי ע"י פוטושופ.
חתכת רקעים לבנים ועשית אותם כרקע וזה לא הכי טוב למרות שהתמונות ורקע האתר זהים, עדיין זה צורך תעבורה וזמן טעינה. הייתי ממליץ לחתוך כמו שצריך את העיצוב, לשמור רק את השכבות שחתכת ולבנות מהם את העיצוב מאפס. להתחיל לחבר את הפאזל לעיצוב שלם. בהצלחה ![]() |
![]() |
# 7 |
Guest / אורח
|
מה שרשום חבילות איחסון יצירת קשר וכל זה חלק לא יפה
|
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() אומנן לוקח יותר זמן אבל התוצאה כמעט מושלמת! ![]() |
|
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
תודה, אני באמת ינסה לעשות הכי טוב שאני יכול...
הוסטסניון
|
שמחנו לעזור..
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|