|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
|
תמליצו לי על נגן MP3
שלום ,
היום לאבא שלי יש יום הולדת .. למי ששואל - הוא כבר בן 54 ![]() צעיר ... ![]() טוב בכל אופן .. שמעתי אותו כמה פעמים אומר שהוא רוצה לקנות נגן MP3 לחדר כושר וחשבתי לקנות לו אחד .. רצתי לשאול על משהו איכותי של לא יותר מ 256MB (הוא לא צריך יותר מזה) רצוי של חברה טובה מוכן להשקיע עם גבול עד 300-400 .. רצוי כמה שיותר איכותי בתקציב הזה ... אם מישהו יכול להמליץ גם על סוג וגם על חנות באזור ראשל"צ , נס ציונה או רחובות .. אני אשמח . תודה לעוזרים ,זה ממש חשוב ... ליאור . |
![]() |
![]() |
# 2 |
מ.תיכנות
|
צור איתי קשר, יש לי הצעה בשבילך
![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חסום
|
אין המלצות על MP3 ?
;o |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
ה iPod החדש עם MP4 (ניגון סרטים)...
עולה 3000 בערך.... או שתיקח לו iPod אחר זול יותר....
# 5 |
Permanently Banned
|
בס"ד
לאבא שלי קניתי את הSANDICK האדום של ה256 מגהביט מבחינת איכות השמיעה הוא בסדר הפסליטק לא כל כךחזק נראה וככה גם הגוסטיק והתפריט והמעבר מאוד מסורבלים זאת דעתי בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חסום
|
ציטוט:
חבר'ה , ביקשתי משהו בתקציב של 300-400 לא 3000-4000 .. תהיו ריאלים . ובנוגע לתגובה שאחריו - ביקשתי שתמליץ על משהו טוב לא משהו חרא =\ (לפחות ככה זה נשמע ממך) בכל אופן אני מניח שאני ימצא כבר לבד ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
לך לחנות מחשבים או סופרמרקט (כמו קוסמוס ואלה) תראה MP3 יפה, קטן, תראה במה תומך ותקנה....
# 8 |
מנהל ראשי
|
מחסני חשמל בראשון,
מתחם "חונים קונים" mp3 חביב של 512MB, ב-300 ש"ח. אגב, של 256 עולה 180. איכות נחמדה, אין תלונות. דניאל. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר על
|
ציטוט:
איזו חברה?
![]() |
# 10 |
מנהל ראשי
|
|