![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
לאיפה הגעתי?
פורום קידום אתרים הוא במה לנושאים כגון אופטימיזציה למנועי חיפוש, קידום אתרים ושיווק אתרים.
מהי אופטימיזציה? התאמת האתר למנועי חיפוש, META TAG וכו'. המנוע חיפוש לא צריך להתאים את עצמו אליך, אתה צריך להתאים אליו! קידום אתרים? איך אני מקדם את האתר שלי על מנת שיהיה במקומות הראושנים עבור מילת חיפוש שבחרתי. מהו שיווק אתרים? איך אני גורם ליותר גולשים/לקוחות לבוא לאתר שלי. לא הבנתם מילה ממה שנאמר פה? זה הפורום בשבילכם (גם מי שיודע) דיונים נעימים ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
ואתה המנהל של הפורום?בהצלחה אחי וזה רעיון מעולה הפורום הזה!
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
בהצלחה
![]() אני מבין טיפה בנושא, אבל אני אשמח לדעת עוד. יהיה טוב אם תפרט יותר, תתן קצת יותר הסברים או מאמרים בנושא וככה כולנו נבין יותר ![]()
# 4 |
חבר וותיק
|
אתה יכול לענות על השאלות ששאלת פה?
למשל כיצד אני מקדם ומשווק את האתר שלי? או שיפתח לשם כך שאשכול חדש. ד"א מזל טוב לך שאתה מנהל.
# 5 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אני לא בורח לשום מקום ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
רק התייחסות לשאלה שלך: תוכל למקד יותר את השאלה כי מה שאתה אומר כרגע זה דבר מאד כללי ולא ממש יעזור לך בתשובה.. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
בהצלחה אני אשמח לדעת עוד על הקידום ושיווק האתרים
# 8 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
בהצלחה לפורום החדש,
ו..כמובן לאור, שהיה פה לפני המון זמן בצוות, בהצלחה. ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
בהצלחה לאור ולפורום החדש העלה והצלח אתה ופורום הוסטס.
# 10 |
אקס מנהל
|
ידוע לי שיש מספר פורומים בנושא הזה, אני לא אתן כאן קישור מכמה סיבות:
1. אסור לפרסם מערכות מוכנות. 2. בפורומים יש רק אנשים מבוגרים שמתכתבים בשפה מכובדת. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|