|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
מה אתם אומרים על העיצוב פורטל הבא?
לא אני עשיתי חשוב לציין.
וגם הפירסומת למטה לא בגודל הנכון וזה ישתנה. http://img484.imageshack.us/img484/1...ed1copy8dc.jpg |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
וואלה אני אהבתיי לא יודע מה איתכם ..
|
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חמוד גס מדי...
|
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
אהבתי בכללי כמה דברים לשיפור:
1.אין טעם לעשות שקיפות בכתבות האתר סקר וכו.. 2.מתחת לסקר איפו שרשום "איזו קבוצת כדורגל....." לא אהבתי את הלכולך שיש שם מיותר לפי דעתי. 3.איפו השורה של החדשות רצות תוריד משם את הdrop shadow שעשית. 4.תשקיע יותר בחלק התחתון של האתר זה שאומר שיהיה שם פרסומת לא פותר אותך מלעבוד על החלק הזה זה נראה כאילו הזנחת. בכללי אני אהבתי. אם אתה לא המעצב אז מה שרשמתי מופנה כלפי המעצב. בהצלחה |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
Jחחחחחחחחחחחח בדיוק מה שבאתי להגיד
|
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
לא יודע לא התבחרתי מראה לי חובבני ולא מקצועי, פשוט כמו שאמור להיות הייתי ממליץ לך
ללכת לאלירן =]
משתמש - היכל התהילה
|
חח או שהורדת מפיירסטייל והרסת את העיצוב.. או שהמעצב שהכין את זה העתיק את זה בצורה גרוע.
![]()
תודה על תרומתך.
|
והוכחה איפה?
Permanently Banned
|
"חח" או שאתה לא מצחיק טל=\
וואלה ת'אכלס אני לא נפגע או משהו מהביקורות ניר אני יודע שחש מעצב ואומר לרוב ביקורת מעפנה לא תראו אותו באמת הרבה פעמים מפרגן אז לא התייחסתי לביקורת שלו. ניר אני לא בא לפגוע בך אבל אמת?אני לא מאמין שהיית מגיע אפילו לרמה של עיצוב כזה.."רמה חובבנית" כמו שאתה מגדיר הביקורת היחידה שהתייחסתי אלייה הייתה של: Optimistic כי הוא באמת נתן ביקורת בונה בלי לפגוע.. לא היה לי בעיה להוריד מפיירסטייל וזהו=\ יש פה דימיון אפילו גדול בין העיצובים אבל זה שוב לא מעניין אותי חח.. אני גם לא בטוח פותח את הפורטל הזה.. קיצור יום טוב ותודה לכם(= |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|