|
![]() |
# 1 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ואת הפרנסה של ההורים שלך, אז אוליי אתה תבין מה עברתי. אני אתן לך דוגמא: * דוד שלך (חס וחלילה) חולה המחלה קשה, אמא שלך אומרת לך להגיד תהילים לרפואתו, אתה תגיד? * מישהו ירה באבא שלך (חס וחלילה) והוא מת, יום למחרת יגידו לך שמי שירה שאבא שלך נדרס, והוא במצב קשה. ביינינו, אתה תפלל לרפואת הבן אדם?! אני גם יכול לנחש מה אתה תענה: * ברור!! * אין מצב!! אז תחשוב שדוגמא 2, זה אריאל שרון וזה מה שהוא עשה לי. *זה נוגע לכל חברי הפורום שיגיבו על ההודעה הנ"ל, לא רק לאלון. |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
מה לעשות שהוא עשה המון דברים למדינה הזאת, הבן אדם הזה פטריוט, הוא לחם במלחמות בדרגות גבוהות והיה מוכן להקריב למען המדינה שלו את החיים שלו ואתה עוד מעיז להגיד משהו רע על בנאדם כזה? עשה לי טובה מתן.. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
Whatever
|
ציטוט:
תתייחס לאריאל שרון כבן-אדם ולא כראש-ממשלה, אתה עדיין מאחל לו למות? אני לא מאמין שיש אנשים שמאחלים לאנשים אחרים למות, במיוחד ראש-ממשלה (וגם בלי קשר לתפקיד)
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ובגלל זה הוא מאחל לו למות..:qqb008: |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
בן-אדם, הוא מזמן כבר לא! ההשוואה פשוט מושלמת, אין הבדל בייני לבינך, נכון? שנינו בני אדם. אז למה שיהיה הבדל ביינך לבן ראש הממשלה? ההבדלים הם בעבודה, הוא - ראש ממשלה, תפקיד מכובד, אבל לא עושה אותו בגדולה וברמה אלוהית. אתה - מתכנת, אחלה תפקיד, ואני מעריך אותך כמו שאני מעריך אותו. לאלון: אני לא אומר שהוא שלא עשה דברים טובים בחיים שלו, הוא היה רמטכ"ל ונלחם והקים מאחזים.. אבל פתאום, הוא התחיל להכנס לקטע של הממשלה המושחטת שלנו, והתחיל לקבל שוחד, ותראה איך הדעות שלו התהפכו 180 מעלות..איך זה הגיוני?!, רק בממשלה שלנו זה יכול לקרות ובכלל בארץ ישראל. ואני לא החלתי לו למות, אמרתי "סוף סוף הגיע הסוף!"..זה לא מאחל שום דבר. זוהי דעה עצמית! |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|