![]() |
# 1 |
משתמש חדש
|
דרוש עיצוב הוסט
דרוש עיצוב הוסטינג שיהיה פחות או יותר מקצועי תמורת דומיין עולמי או איחסון שעל פרטיו נדבר בפרטי תלוי ברמת העיצוב ובאיכותו. בנוסף יש אפשרות לשרתי רדיו ושרתי מירק לכל המעוניין נא ליצור קשר באימייל הבא:dor9090@walla.co.il או במסנג'ר הבא:admin@hostio.biz
מקווה שפירסמתי במקום הנכון ולא נא להעביר סליחה מראש. תודה וערב טוב. Last edited by dorosh; 02-01-06 at 22:28.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
צור קשר 225769766
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
אחי אתה הרי לא יודע על מה אני רוצה לדבר איתו נכון?
אני התכוונתי להציע לו עיצוב בעד 2 דומינים+איחסון לחצי שנה. אז למה אתה נותן תגובות כאלה? ונניח שכן הייתי מציע לו עיצוב תמורת דומין(25 ש"ח) זה אמור לענין אותך? תעשה לי טובה אין צורך בתגובות כאלה. לילה טוב |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
אוץ כל פעם הצעות יותר עלובות,
אם אתה רוצה דבר איתי יש לי עיצוב שיעמוד בקריטריונים שלך.
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
על תסמכו על האיש הזה, פעם הוא הזמין ממני עיצוב, הוא אמר שהוא הפקיד לי את הכסף בבבנק והאפילו הראה לי קבה ( שהייתה מזוייפת) ואני האמנתי לו ושלחתי לו PSD.
אז הוא רמאי אף אחד שלא יאמין לו!! |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
חברה גם לי! אני נשבע לכם פה, שאני הכנתי לו עיצוב לפורטל משחקים, הבאתי לו את הפי אס די אך ורק מתיי שהוא הראה לי את הקבלה(הקבלה היתה מזוייפת) הוא זייף את השם שלו את הפרטים ואת הכל, בסוף הוא אומר לי "זה יגיע אחי זה יגיע" אחרי החגים...אחר כך הוא אומר לי שהוא טס לניו יורק חחח...שלאבא שלו יש שם עבודה במרוצי מכוניות כמו מהיר ועצני...והוא אמר שהוא יוסיף אותי אחרי שהוא יסתדר שם...בקיצר בן אדם זבל גנב...
# 9 |
חבר מתקדם
|
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
גם לי זה קרה....
שלח לי קבלה מזוייפת על מערכת שהוא הזמין ממני.... לא להאמין ולא לעבוד איתו!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|