|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
Permanently Banned
|
כן זה הם !
עידן עדת שם או מש'ו ? כי בא אליי לקוח שרוצה לקנות מעידן עיצוב והוא שאל מזה הביקורת בהוסטס אז עידן אמר לו שזה לא הוא ושזה עידן צרור .. הלקוח רצה לברר ולכן פנה אליי והוא אמר שזה מה שעידן כתב לו .. *¥idan-¥* (06:31 PM) : אתה מעונין לקנות מלאך המוות (06:31 PM) : כבר לא .. אחרי שראיתי מה כתוב עליך בהוסטס.. *¥idan-¥* (06:32 PM) : זה לא אני זה המנהל הקודם של החברה *¥idan-¥* (06:32 PM) : אני פרשתי מהחברה ההיא אני כרגע מקים חברה חדשה מלאך המוות (06:32 PM) : אבל אתה עידן ! *¥idan-¥* (06:32 PM) : המנהל השני גם עידן צרור |
![]() |
# 23 |
חבר פורום
|
חחח איך הוא משחק אותה! זה גם בול אותו כינוי קיצר חרא של בן אדם הבטחות מקיימים פעם הבאה קודם תקבלו ואז תעשהו.
|
![]() |
# 24 | |
הוסטסניון
|
![]() ציטוט:
זה נכון מאוד מה שהוא כתב לך!!!!! אני מכיר את עידן צרור והוא המנהל הקודם של אתר זה ואתה לא הראשון שעלה בחכתו...... עידן הזה שדיברת איתו הוא איש טוב מאוד ורק כי הוא היה אם עוד איש שקוראים לו עידן (צרור) באותה חברה אני לא רוצה שתכפישו את שמו הטוב... (של עידן שדיברת איתו) תודה ויום טוב נ.ב: וזה מעלי שכתב שזה בדיוק אותו כינוי מקוצר או משהו כזה... התבלבלת זה אותו ניק כי הוא דיבר אם האדם הלא נכון גם בפעם הראשונה! תודה לכם ויום טוב
שלכם, ניצן. Last edited by beng; 02-01-06 at 19:12.. |
|
![]() |
# 25 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
דווקא הם ניראים חברה טובה..
|
![]() |
# 26 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
# 27 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
עבדו עליך עובדה!חברה אם דומיין חינמי לא ניקראת חברה!:qqb010: |
|
![]() |
# 28 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
לא זאת לא פעם ראשונה עבדו עליי,לא חידשת לי ואני מקווה שהכסף שהוא ירוויח מהחברה (אם הוא ירוויח בכלל) ילך לתרופות ! והוא אמר שהדומיין הזה זמני ! |
|
![]() |
# 29 |
הוסטסניון
|
גם אליך הוא הגיע .... אני אמרתי לו אם הוא רוצה שייתן לי מס' דומיינים (אמרתי לו שיירכוש לי דומיינים בשווי של 50 ש"ח מיהו בתמורה לתכנות מלא או שייתן לי את הכסף ואני ייקנה לבד) .
עכשיו הוא אמר לי שהוא מצא כבר מישהו אחר שעושה לו את זה בחינם . כנראה שהוא כן התכוון לעבוד עליך :-\ |
![]() |
# 30 |
Winner
|
פעם הבאה תחכה שהכסף יגיע ואז תשלח לו את הקבצים
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|