|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 32 |
חבר פורום
|
קינג סרב, ואדים, אני מבקש ממכם לא להגיב פה עוד, תודה.
ישראל-סרב, לא בתאי לריב איתך, אני פשוט בא להוכיח לך את האמת, אתה ממשיך לחיות בבועה שבכל פעם מחדש, כמו שאתה מתאר מתפוצצת לך מחדש בפנים. אז אולי זה לא העולם דפוק ? אני לא מכיר אותך, בגלל זה אני לא יוצא כנגדך ב"האשמות" ואתה לא מכיר אותי, אז מה הזכות שנותנת לך לצאת כנגדי בהאשמות חסרות בסיס ? אתה צריך פשוט להתנצל ולחזור בך, כי מה שכתפת כאן זה פשוט שקר, מה גם, לא כתבתי שאני הראשון, לא כתבתי שאני בלעדי, כי כל אחד יכול להוריד ולתרגם, בכיף. תפתח את העיניים תסתכל סביב, האינטרנט זה עולם גדול, ענק, אתה לא לבד, לעולם לא. תעכל את זה. ותאמין לי שאם הייתי רואה את זה אצלך לא הייתי נוגע בזה, בשביל מה, אם כבר יש העבודה הרי מיותרת לא? תחשוב קצת, רק קצת, מה הטעם שלי להעתיק ממך, מה אני חברת איכסון ? אוי תגדל..
____________________________________________ האתר שלי: My WS: Yosi.BE ____________________________________________ ![]() Last edited by Yosi; 02-01-06 at 01:07.. |
![]() |
![]() |
# 33 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
טוב ,יוסי
אתה לא מקשיב אתה כנראה עיוור או משהו אז אני ירשום שוב לא אמרתי שאסור לך לתרגם !!! לא אמרתי לך שזה לא בסדר !!! רק אמרתי שזה מעצבן שאני עושה משהו ואחרי שבוע מישהו אחר עושה !!! לא מתאים לך שזה מעצבן אותי ? שלא יתאים לך בהצלחה, בן. (תגובה אחרונה בדיון הזה) Last edited by בן.נ.; 02-01-06 at 01:20.. |
![]() |
![]() |
# 34 |
חבר פורום
|
אתה ממשיך לכתוב שטויות בגלל זה אני מגיב לך.
" רק אמרתי שזה מעצבן שאני עושה משהו ואחרי שבוע מישהו אחר עושה !!! " מאיפה אני אמור לדעת לעזאזל שאתה עשית את זה ? בוא תגלה לי, כמו שגילת את אמריקה טוב ? תגיד לי מה ? תחשוב רגע שתי דקות לפני שאתה עונה לי, תחשוב , תחשוב לפני שאתה שולח את ההודעה. עריכה: אתה מוזמן להראות לי הודעה שפירסמת שאתה מתרגם את הסקין, הסקין לפאנל הניהול Marina.
# 35 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
ודים בלי א':qqb007: ... להת' :qqb014: |
|
![]() |
![]() |
# 36 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ו'אדם תשתוק .
יאללה לנעול. |
![]() |
![]() |
# 37 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 38 |
מנהל ראשי
|
בן,
זה ששמת http status לציבור הרחב זה לא אומר שהמצאת אותו, זה ששמת sysinfo זה לא אומר שהמצאת אותו, זה שמצאת את הסקין בפורום של DA ותרגמת אותו לא אומר שהמצאת אותו, זה ששמת "צ'אט תמיכה" זה לא אומר שהמצאת אותו. צא מזה, חלכם אין טעם לשים, וחלכם (צ'אט תמיכה) אתה לא "הראשון" ששם את זה - תתפלא. מספיק עם זה, סתם מרגיז. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|