|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
חבר וותיק
|
moshir.t חחח זה היה ליפני 1500 שנה חחח
![]() |
# 2 | |
מנהל לשעבר - תודה על תרומתך
|
ציטוט:
העיקר המאטפורה. |
|
![]() |
# 3 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
למה אתה חוגג את פסח ? בגלל שזה היה לפני 2000 שנה שבני ישראל יצאו ממצרים? ד"א ארז,כל הדתות יצאו מהיהדות אם בא לך לדעת ![]() |
|
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
moshir.t פשוט תבין מעצבן אותי שחושבים שאני חוגג בגלל שאיזה אפיפיור משנת הטראטאטו שהרג יהודים אני רק חוגג עם חברים שנה חדשה וחושב שזה לגיטימי כי כולנו רושמים במחברת בבית ספר ובכל מקום תאריך לועזי ולא תשרי ובלה בלה בלה כי אני אפילו לא יודע את הסדר של החודשים
![]() |
# 5 | ||
|
ציטוט:
אמרתי לא לחגוג ?? ראית את התגובה שלו ציטוט:
|
||
![]() |
# 6 |
משתמש חדש
|
sport הוא גאון בעל תבונה רבה. sport לא הבין הודעה זאת לכן אני עורך אותה. אם הוא לא הבין, אף אחד לא יכול.
Last edited by Rar.Co.iL; 30-12-05 at 21:51.. |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
לפי דעתי "חגיגות הסילבסטר" זה הכל המצאה של דוסים כדי שאנחנו נקיים רק מצוות יהודיות וככה הם יקבלו יותר כסף...
אבל דור הבורות שהאמין לכל דבר שאיזה רב כדורסלי אמר- נגמר! עכשיו אנחנו חכמים יותר! ואני שמח לראות שאני לא היחידי שחושב ככה... כי ביזמנו אם היית משחק דוקים והיה נופל לך דוק מאונך על דוק וזה היה יוצר צורת צלב היו עושים עליך חרם לכל החיים... איך אנשים רוצים שלום עולמי אם עדיין מחלקים בין נוצרים ליהודים או בין שחורים ללבנים וכ'ו... לפי דעתי חוץ ממוסלמים שהם מתנקשים בפועל ודוסים שהם תעווי בצע כולם בני אדם ואני מכבד את כולם!
The King Of Iron Fist ![]() Last edited by DeViL JiN; 30-12-05 at 20:59.. |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
צוחק על אנשים שנרצחו..
יווו אתה פשוט ילד קטן , פשוטו כמשמעו. זה כבר מרגיז , החוסר הבנה החריג שלך אתה לא אוהב ? אל תכתוב.. קשה? Last edited by sport; 30-12-05 at 21:00.. |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
הודעה 100
:qqb003: |
![]() |
# 10 | |
|
ציטוט:
יום טוב, |