|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כמו שממשלת ארה"ב מסתירה את כל הקטע עם החייזרים והדברים האלה.. ככה בטח יהיה גם עם זה.. |
|
![]() |
![]() |
# 42 |
הוסטסניון
|
מוזר מאוד
|
![]() |
![]() |
# 43 | |
חסום
|
ציטוט:
לפעמים אני מרגיש צורך עז לדעת אותם :qqb006: אם הוא באמת מדבר נכון .. אז קח בחשבון שמגפת האיידס יכולה להיעלם ובן לאדן יכול להיעלם .. זה או שהוא חולה נפש .. או שהוא איכשהוא מחק את עצמו מלפני שנת 2002 בצורה מתוחכמת אחרת .. או שלא יודע , כל הדבר הזה מפחיד לאללה ומוזר מאוד |
|
![]() |
![]() |
# 44 |
עסק רשום [?]
|
נראה לי קראתי על זה איפשהו כי זה נשמע לי ממש מוכר!!
אם הוא לא קשור בממשלה, אבל ממש קרוב בארה"ב אז הוא לא ממש יכול למחוק את עצמו מהרישומים שלהם..זה לא כזה קל... ואם עצרו אותו אז 100% לא קשור לממשלה, אחרת היו מכסים על זה.... באמת נשמע מוזר אבל לכו תדעו איזו טכנולוגיה יש עוד 220 שנה...אם מה שיש היום, בטח עוד 220 שנה יש רובוטים כמלצרים ואולי חיים על הירח... |
![]() |
![]() |
# 45 |
תודה על תרומתך.
|
סה"כ משוגע שרוצה למצוא תירוץ טוב למעשים שלו.
ואם לא, (אופציה שניה) אז פשוט יש מאות של אנשים שחזרו בזמן כי אם הוא עשה 350 מליון דולר כלומר המצב הכלכלי שלו בעתיד היה מאד לא טוב והוא שב לתקן את הטעויות שלו שלא הרויח מספיק כסף, כלומר המכונת זמן בעתיד תהיה נגישה להרבה אנשים. לכו תדעו מי מהעתיד ![]() |
![]() |
![]() |
# 46 |
תודה על תרומתך.
|
חרא ביל גייטס צריך לנתק לרובוט הזה את הבטריות :P... חחחחח
דבר הזוי למדי.
# 47 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
תקרא נאס"א וגורמים בכירים התחילו למכור כבר את הכרטיסים הראשונים לטיסת הירח הראשונה לחיים על הירח שתצא בשנת 2015 [אם אני זוכר נכון]... משהו כמו 300 מיליון דולר $ !!!!! בדיוק כמו שההוא זכה. |
|
![]() |
![]() |
# 48 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
סתיו ביקש לינק לכתבה ועדיין לא סיפקת את זה, ככה שאני מניח שאתה מפברק את זה, כי לא שמעתי על זה כלום, דברים בסדר גודל כזה מראים בחדשות או כתבות. רק לידע כללי דבר כזה אמור ליצור קצת חוסר יציבות בבורסה במידה ואדם אחד זוכה בסכומים כאלה. אז לדעתי המנהל שפירסם את הכתבה כרגע צוחק עליכם שאתם פתים מאמינים לכל דבר. ועד כמה שאני זוכר אינשטיין הוכיח שמסע בזמן אינו אפשרי, למרות שיכול להיות שאני טועה, היו לי מאמרים על זה אני יחפש ויבדוק שנית. אבל מה שכן, הכתבה אם היא מפוברקת אני חייב להוריד את הכובע כמעט האמנתי לזה (נעעעע חח :qqb006: ). עריכה: מצאתי את ההסבר ברשת... אני רוצה להגיב בצורה הבאה: הסיפור המשונה הזה התפרסם בואללה, ב 31 במרץ 2003, שזה יום לפני אחד באפריל. מקור הידיעה הוא אמנם האתר !Yahoo אבל ב !Yahoo כתוב שמקור הסיפור הוא ה Weekly World News שהוא עיתון, שאם להשתמש במלים עדינות, לא כל כך אמין. תבינו לבד! יבגני |
|
![]() |
![]() |
# 49 |
חבר מתקדם
|
מוזר ביותר
בלי קשר לכתבה אני מאמין שכל כמה זמן כדור הארץ משמיד את עצמו ובונה אותו מחדש לפחות ככה אני מאמין :P |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|