|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 61 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 62 |
חבר מתקדם
|
אחלה..אני מניח שזה כולל גם את הריסיילרים..
בכל אופן אני מקווה שבעלי עסקים הפיקו רווח ומחשבה לגבי המחירים.. למרות שהרבה מאוד מאוד "עסקים" לא רשומים לא הגיבו פה וכמובן הסיבות ידועות.. ימשיכו בחלטורות ויציעו בפרטי כי "בשביל מה צריך בלבול מוח" של להרשם ולהיות חוקי.. אם אפשר להשיג עוד 10 שקל דרך הבאת לקוח מה"פ.. שיבוסם לכם ידידי (במידה ותכנסו לפה ותבינו כי אתם חלטורה ולא יותר מזה). לילה טוב ![]() |
![]() |
![]() |
# 63 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
מחירים מגוחחים
ציטוט:
"אחר"כ נעבור למיני יעודי ושוב ננסה להחזיר את ההשקה" הם אומרים "אחר"כ ליעודי ..." חוזר הניגון. |
|
![]() |
![]() |
# 64 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
משגשג ולא שפל כמו היום. |
|
![]() |
![]() |
# 65 |
הוסטסניון
|
אני רוצה לעלות פה רעיון,
תחשבו עליו ברצינות, כל החברות שמציעות פה ריסיילרים תקשיבו. במידה ואתם סוגרים את שירות הריסיילרים - וזה אומר כל אחד סוגר. אתם בסופו של דבר תרוויחו מהסיפור - כל מי שמתאחסן בחברות הריסיילרים יאלצו לעבור אליכם. ובמקום למכור ריסיילר של 50 ש"ח ואלה שקנו את הריסיילר מרווחים ממנו למשל 100 ש"ח יש לכם רווח של 50 ש"ח מכל הסיפור. דיי לריסיילרים! ואם זה לא הולך, אז פשוט ריסיילר של 1.5 איחסון 150 תעבורה תמכרו ב50-70 ש"ח. ריסיילר של 3 איחסון 300 תעבורה תמכרו ב100-120 ריסיילר של 5 איחסון 500 תעבורה תמכרו ב150-170 ותראו שזה משתלם לכם. |
![]() |
![]() |
# 66 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 67 |
הוסטסניון
|
Magic-Host.net
אם המהלך של הורדת הריסיילרים "מהמדף" ילך חלק וכל החברות הגדולות להלן: הוסטריק, פנומן, בסטסרב, אקסטרים סרב, ישראל סרב ועוד ועוד ועוד.... יפסיקו למכור ריסיילרים לא יהיה לאנשים ברירה אלא ללכת על אירוח אתרים אצל החברות הללו. ויש מצב גדול שהם ירוויחו מזה. |
![]() |
![]() |
# 68 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לאחר 7 עמודים הגענו למסקנה כי העלאה..היא המסקנה הנכונה.. ריסיילר יכול להתאים גם לבוני אתרים ...לא רק לחברות אחסון אך צריך לעשות חבילות בצורה נבונה לדוגמה : 1 גיגה = 100 ש"ח וסיפקתי הסבר הגיוני לזה בפתיחת האשכול. יום טוב |
|
![]() |
![]() |
# 69 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 70 |
הוסטסניון
|
צודק במאה אחוז!
אני מצידי, שנעשה את ה"מהפכה" הזאת בחברות האחסון, אני גם מעוניין. אני אצתרף בכיף. אך הבעיה שזה כבר בלתי אפשרי.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|