|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אבל אני מדבר איתך על עסקים רציניים שמוכרים ב-150 ש"ח עם תמיכה מצויינת. עסקים מדרגה ראשונה! |
|
![]() |
![]() |
# 42 |
חבר בקהילה
|
אני בעד העלאת מחירי הרייסלר בלבד, כי הלקוחות שמוכנים לשלם הרבה מאוד ועל איכות, כבר כולם תפוסים בידי חברות הענק, עכשיו רוב האנשים מעוניינים לקנות חבילות אחסון במחירים זולים, ובאיכות גבוה, כרגע כל השרתים בישראל באיכות גבוה(בשבילי), ואפילו החברות של הילדים בני ה10 עושות את הביצועים טוב מאוד, אז בתור בונה אתרים, אני ילך על החבילה הזולה ביותר, אני מעוניין לבנות אתר לכיף,אבל לא להוציא עליו אלפי שקלים בשנה.
Last edited by darkid; 27-12-05 at 00:09.. |
![]() |
![]() |
# 43 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 44 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
למה אני לא יקנה מחברות גדולות ? כי אם היום, אני מוצא, ב10% מהמחיר הזה, כמות גדולה פי מליון בשירות המוצע לי, למה לי לא לפנות לזה ? תחשוב בהגיון ! תפעיל קצת את המחשבה, ובקשר להודעה שכתבת אח"כ, על ככה שיש לך לקוחות מרוצים וכו וכו, אתה שוב מנצל את ההודעה בשביל להשתחצן ולהצהיר על א' ועל ב'. תנסה להבין את מטרת הרעיון כאן, דבר שאולי ייקח לך 5 לקוחות של ריסיילר ב50 שקל, אך מצד שני יביא לך 2 לקוחות בוגרים ואחראים של 300 שקל מכל אחד. אם אתה כזה טוב כמו שאתה אומר. ולא אני לא בתחום ההוסטינג אז אל תנסה להמשיך ולהתנצח בי כי אני לא מצליח להבין מה אתה מנסה להבהיר לי.
____________________________________________ האתר שלי: My WS: Yosi.BE ____________________________________________ ![]() Last edited by Yosi; 27-12-05 at 00:15.. |
|
![]() |
![]() |
# 45 |
חבר מתקדם
|
יש לי שאלה..לכל אלה שהגיבו פה..מנהלי העסקים השונים..
מה תעשו אם תקבלו צלצול ב 9 בבוקר ותיהיו בספסל הלימודים? איך אז תטפלו בריסיילר של ה 50 ש"ח..הבלבול מוח הזה והדאגה הזו לא ממש תוסיף..לכן..תאמינו לי שבמידה והמחירים יעלו גם.. ניתן יהיה להעמיד עסק רציני שיספק תמיכה לא משעות הצהריים.. |
![]() |
![]() |
# 46 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אז המחיר לא קובע! |
|
![]() |
![]() |
# 47 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
מה זה חבילות הריסיילר בלבד ? אין דבר כזה, ההעלאה צריכה להתבצע בכלל השירות המוצע ! חבילות בסיס לא צריכות לדעתי להתחיל לפני 39-59 ₪ לחודש בכלל.. לפי הדיבור הזה, אתה כנראה צריך להישאר ב"חברות איחסון האלה של הילדים בני 10". אתם לא מצליחים להבין, פשוט אבוד מה שקורה כאן.
![]() |
# 48 |
חסום
|
יוסי כמו שכבר אמרתי לך אני איתך באותה דעה,
ויש פה עוד כמה בדעה שלנו לפי דעתי נתחיל נעלה מחירים ואני מקווה שכולם יתחילו ללכת באותו ראש איתנו ואז אולי המצב בשוק יהיה קצת יותר טוב. רק מה אנחנו צריכים לעלות גם את מחירי האחסון גם את הרייסילר את המחירים של הכל. בעזרת השם אני מאמין שאם כולם יתרמו את החלק שלהם נצליח לעשות משהו בנידון. חג חנוכה שמח לכולם, ושבוע טובבבבב. :qqb003: |
![]() |
![]() |
# 49 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני על , והם מספקים תמיכה מעולה, קודם הייתי ב Israel-host.co.il, וב Smashhost.com, ובעוד חברות שהיו יותר יקרות מ וקיבלתי פחות, עם שירות יותר גרוע! אז המחיר לא קובע! |
|
![]() |
![]() |
# 50 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |