|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
אקס מנהל
|
חבר'ה, אתם רוצים שאני עכשיו אכתוב את כל רשימת האנשים שניסו להעלות מחירים ולא הצליחו?
כי ממש חבל, זה פשוט לא יעזור. מניסיוני, תמיד יהיה את הילד שייפתח "חברת אחסון" בכדי להרויח כמה גרושים. זה פשוט לא לעניין כל הנושא הזה. ואגב, לגבי פתיחת תיק פלילי וכל אלה: שלטונות המע"מ אפילו לא נושמים לכיוון של הוסטס, תאמינו לי שאם הם היו עושים פה פשיטה, כל הפורום הזה היה נסגר (תסלחו לי על המילה) קיבינימט. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ואתה יודע למה לא יהיה עוד חברות אחסון שיפתחו כל יום ועל ידי בני 13-14..? כי המחירים יקפצו לשלוש ספרות ..כך שסתם לדוגמה 3 גיגה ילוו במחיר של 300+ ולא של 60 70 ואז הילדודס לא יוכלו להרשות לעצמם לרכוש את זה ולהגיד יש לי "חברת אחסון". |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אני לא חושב שיש בכלל מה לדבר, ולדעתי בכלל צריך להתחיל מחברות שמשכירות/מוכרות את השרתים. תשאל היום כל חברת אחסון (כן, חברת אחסון) בכמה היא משכירה שרת P4 הם לא יעלו את ה-700 ש"ח בחודש, זה פשוט ביזיון. Last edited by Dima; 26-12-05 at 23:58.. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אתה רוצה להתערב איתי שאם כולם מקפיצים מחירים (אלה שמוכרים ריסיילרים ואירוח אתרים). אתה מתחיל לראות האטה עצומה בפתיחה "חברות"..אני מדבר להקפצה של סדר גודל של מאות שקלים לריסיילרים (לא זה לא גבוה זה הגיוני מאוד למוצר שנרכש).. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אני קורא לכל חברות האחסון שמשכירות את השרתים, להעלות את המחירים של ההשכרה. אני רואה פה חברות כמו בסטסרב בע"מ ולוילנס בע"מ פשוט רבות על המחירים, מי יותר זול. אז חבר'ה, בואו ולא נשלה את עצמנו. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
תעשה לי טובה..תבדוק כמה פה הם ריסיילרים או פאווארים סבבה? ![]() תאמין לי שחצי לפחות..כיום לשוק ההוסטינג יש שם ממש לא טוב בגלל אתרים רבים ..הייתי רושם כמה אבל אני לא יעשה את זה בפומבי..כי זה לא יאה. אבל תאמין לי הרבה הרבה הרבה מתחילים מריסיילר..המון.. תוכל למצוא אותם בשפע כאן..ופזורים ברחבי המדינה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חסום
|
יוסי כמו שכבר אמרתי לך אני איתך באותה דעה,
ויש פה עוד כמה בדעה שלנו לפי דעתי נתחיל נעלה מחירים ואני מקווה שכולם יתחילו ללכת באותו ראש איתנו ואז אולי המצב בשוק יהיה קצת יותר טוב. רק מה אנחנו צריכים לעלות גם את מחירי האחסון גם את הרייסילר את המחירים של הכל. בעזרת השם אני מאמין שאם כולם יתרמו את החלק שלהם נצליח לעשות משהו בנידון. חג חנוכה שמח לכולם, ושבוע טובבבבב. :qqb003: |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
למה אני לא יקנה מחברות גדולות ? כי אם היום, אני מוצא, ב10% מהמחיר הזה, כמות גדולה פי מליון בשירות המוצע לי, למה לי לא לפנות לזה ? תחשוב בהגיון ! תפעיל קצת את המחשבה, ובקשר להודעה שכתבת אח"כ, על ככה שיש לך לקוחות מרוצים וכו וכו, אתה שוב מנצל את ההודעה בשביל להשתחצן ולהצהיר על א' ועל ב'. תנסה להבין את מטרת הרעיון כאן, דבר שאולי ייקח לך 5 לקוחות של ריסיילר ב50 שקל, אך מצד שני יביא לך 2 לקוחות בוגרים ואחראים של 300 שקל מכל אחד. אם אתה כזה טוב כמו שאתה אומר. ולא אני לא בתחום ההוסטינג אז אל תנסה להמשיך ולהתנצח בי כי אני לא מצליח להבין מה אתה מנסה להבהיר לי.
____________________________________________ האתר שלי: My WS: Yosi.BE ____________________________________________ ![]() Last edited by Yosi; 27-12-05 at 00:15.. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |