|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ילד קטן אני ממש לא.. אני חושב שאני יכול להיות אבא שלך בלי בעיה. יוסי הוא לא בן אדם רציני ומשקיע בחברה שלו את זה אני לא יודע.. אבל אני כן יודע שחברים שלי ומכרים שלי וגם אני סובלים מבעיות בשרת ואין לנו תמיכה. אני משלם 180 שקל לחודשיים ובתמורה לזה לא קיבלתי כלום אפשר להגיד. ואני מודיע עכשיו... יוסי אם אתה לא יוצר קשר בשבוע הקרוב אחנו נאלץ להפעיל תהליך משפטי נגדך ונגד החברה שלך. אני מדבר בשם 4 לקוחות ששמרו את הקבלות שלהם. תודה וחנוכה שמח. |
|
![]() |
# 22 | |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
ציטוט:
למי אתה מודיע ? מי מתחייב לך שיוסי גולש בפורום .. מי מתחייב לך שהוא יענה לפוסט שלך כאן..
![]() |
# 23 | ||
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
ציטוט:
2. שנית אתה לא אמור לדעת על לקוחות שלי Last edited by חבר2; 25-12-05 at 18:46.. |
||
![]() |
# 24 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
אני אישית (שון) מנסה להשיג אותו כבר שבוע והוא לא זמין. לא בפלאפון, לא באייסיקיו, ואפילו שלחתי לו פעמיים SMS שיתחבר או משהו. אז איפה החלק של ה - "... אני בטוח שאם הייתם מדברים עם יוסי במקום לפתוח הודעה ..." תסביר לי אתה אך לדבר איתו, אם אפילו לתפוס אותו איאפשר ... (אם תרצה תוכל לפנות אליי בפרטי ואוכל גם להוכיח לך שהוא לא זמין ולא כלום, ואין שום אפשרות ליצור איתו קשר - כנראה שהוא באמת רוצה כך). ותפסיקו להיות תמיד לצידם של החברות, תחשבו גם על הלקוחות שעכשיו הרגישו שהוציאו כסף מיותר. ואני דווקא חולק עלייך, וסליחה שזה ככה ובצורה שכזאת. אבל יוסי הוא לא בן אדם רציני והוא לא משקיע יחס בלא בחברה ולא בלקוחות שלו. (לפחות לא בשבוע - שבוע וחצי האחרונים). Last edited by michlin; 25-12-05 at 18:56.. |
|
![]() |
# 25 |
חבר מתקדם
|
אין משהו אחר להגיד נפלתם על חברה מגעילה! ולא שווה !
זה מסוג החברות שאני ממש ממש שונא! וואלק אין לילד בושה! מקווה שיסתדר |
![]() |
# 26 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
הוא גולש פה בצורה דיי קבועה... לפי הפרופיל שלות ואני מצטט: Gaming-Serv.co.il משתמש חדש User ID : 268 פעילות אחרונה: 25-12-05 19:25 קישור לפרופיל: http://www.hosts.co.il/forums/member.php?u=268 זה רק מראה שהוא זמין רוב הזמן אבל מתעלם לחלוטין מהלקוחות! הגיע הזמן שיתפוס את עצמו בידיים ויקח על עצמו את הנהלת החברה. ואני לא מודיע לא לך ולא לאפחד אחר חוץ מיוסי. אז פעם הבאה שאין לך מה להגיב חוץ מלבקר משתמשים אחרים פשוט אל תגיב כי התגובה שלך שווה לזו של ילד בן 4. |
|
![]() |
# 27 |
חבר בקהילה
|
Jחח מחאה!
|
![]() |
# 28 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 29 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
עובדה שלי הוא עונה כל פעם שאני מתקשר..
ולא, הוא לא מסנן שיחות הוא לא יודע מה המספר שלי ...
# 30 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
עובדה שלנו הוא לא עונה קרוב לשבוע כבר. ואיזה אינטרס יש לנו לבוא ולשקר בפורום ? למה על חברות שרתי משחק אחרים לא מתלוננים ? כי הם עומדים בדרישות שהם התחייבו אליהם ! אתה סתם בא ומנסה להוציא את יוסי בסדר בכל העניין, אז בבקשה - אין לך שום קשר לדיון אל תגיב יותר. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|