|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 61 |
חסום
|
הגבתי פה רק בגלל שהתחילו לצאת על השם ווינר סרב , ובתור אחד שחברת האחסון שלו מקושרת לשם הזה אז אני לא רוצה שיגידו דברים פה עליי.
|
![]() |
# 62 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אז יש הרבה עניינים שאתה צריך לסגור עם אח שלך כדי שהשם שלך לא ימשיך להפגע בהצלחה . |
|
![]() |
# 63 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
יש פה משהו מוזר אחד שמצאתי.
בן,מצד אחד אתה אומר שאתה לא מוכן לאחסן אתרים של הורדות,שיתוף,וכל דבר שמתייחס לתקנון שלך. מצד שני אני מכיר כמה וכמה אתרים של שיתוף,הורדות,שאתה מאחסן אותם. ואין לך בעיה עם זה? אז כבר אין לי מה להגיד,מקווה שתגיב על זה. בכל מקרה אני מציע לנעול תאשכול אחרי שבן יגיב לי ![]() |
![]() |
# 64 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
לבן יש זכות לסגור או להשעות את החשבון. ולפי מה שאפשר להבין מזה. בן לא חייב לסגור או למחוק, אלא פשוט יש לו זכות. זה לפי הבנתי.
# 65 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני לא מתחייב למחוק אבל יש לי את הזכות וכל הלקוחות אני אומר להם מראש טוב הנושא הזה נטחן וכבר זה ספאם יום טוב לכם |
|
![]() |
# 66 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
מזה יש לך תזכות? זה לא בסדר שאתר x תמחק ואתר y לא תמחק למרות שבשניהם יש את אותו התוכן.:qqb010: |
|
![]() |
# 67 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
לפי דעתי זה לא קשור בכלל לאשכול הזה. בקשר לאשכול מגעיל מה שהוא עשה! (אני מתכוון ללקוח. בן הוא אחלה.(למי שלא הבין)).
דוא"ל: almog.zimel ב ג'מייל נקודה קום מסנג'ר: almog שטרודל freetopsite נקודה co נקודה il Last edited by somebody; 25-12-05 at 18:42.. |
|
![]() |
# 68 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אין לי בעיה לאחסן אבל אם האתר מסכן אותי ומתלוננים עליו אני ישעה.. אם זה עובר על החוק ואז משטרה בא אליי אני לא יסגור ? יש לי את הזכות אני חייב לפתוח את הדלת הזאת עכשיו כמה דברים : א.אתה ניהלת פעם חברה ? ב.אין סיבה להמשיך את הספאם הזה ג.תן לי לעשות את השיכולים שלי ואתה את שלך ואל תתערב לי בעניינים שלי כל עוד אתה לא לקוח וזה לא פוגע בך יום טוב, בן. |
|
![]() |
# 69 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
חביבי, אתה צריך לעשות את הבחירה..או לקוח או תקנון, אתה משחק כאן ב-2 המגרשים, יום אחד...זה יתפוצץ לך בפנים.. קח את זה בתור המלצה ידידותית.. :qqb003: |
|
![]() |
# 70 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ולא ביקשתי המלצות. תודה. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|