|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 51 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ומישהו מכם הפיץ שקרים בשם חברת ווינר-סרב הוא הפיץ אותם תטפל במורן הזה ודווקא לפני שבועיים בערך כן ראיתי אותו בצור קשר יום טוב. |
|
![]() |
# 52 | |
חסום
|
ציטוט:
חח אתה סותר את עצמך .. הרי מורן כתב בתוך הביקורת עצמה על החברה שלך אז עכשיו אתה לא רוצה שנקשר את זה אלייך ? אוי אוי אוי ... מצבנו חמור היום ![]() |
|
![]() |
# 53 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
לא משנה ערכתי תינעלו כבר
|
![]() |
# 54 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
בכלל קראת את התגובות שלי ? בכלל הבנת את הסיפור ? הלקוח אמר לי שהייתי בסדר גמור ושהכל בסדר מי שהפיץ את זה ....זה מנהל ווינר-סרב (בשבילך אילן נגיד שלשעבר) על מנת לנסות לפגוע בחברה שלי. |
|
![]() |
# 55 |
מנהל ראשי
|
יש לי שאלה אליך בן (ובלי קשר ללקוח..אם הוא משקר או לא, משהו שקפץ לי לעין),
כשהחלטת לקבל אותו לנסיון או כל סוג של אירוח, לא ידעת שמדובר באתר שיתוף קבצים? באותו הרגע הוא לא עבר על חוקי התקנון שלך? דניאל. |
![]() |
# 56 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
זה לא הלקוח זה מישהו שהתחזה ללקוח על מנת לפגוע בחברה שלי , מנהל ווינר-סרב שנגיד שלשעבר... עם הלקוח הכל בסדר וכל העניינים נפתרו ממזמן ואפילו ההתקשרות בינינו נמשכת. יום טוב. |
|
![]() |
# 57 |
מנהל ראשי
|
עדין לא ענית לי על השאלה,
כי הנקודה שעלתה כאן בעקיפין היא מעניינת. בכל אופן, אני לא אדוש בזה כאן, אפתח נושא חדש בקרוב. |
![]() |
# 58 |
חסום
|
שוב , downfactory זה לא אני ואין לי קשר למה שנכתב פה.
ולא איכפת לי מבן ומהדברים שנכתבים פה. אל תקשרו אותם אליי. |
![]() |
# 59 |
חבר וותיק
|
אני חושב שכדאי שתינעלו את אשכול הזה הוא שתימחקו זה סתם ספאם עכשיו.
בן יצא נקי וזה סוף הסיפור.
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
עצם זה שהוא עבר על החוקים מנקה אותי.. בכל מקרה , עם הלקוח כן סוכם על החזר כספי בדרך שבה הוא שילם למרות זאת הוא רוצה להמשיך להתאחסן אצלי לא עבדתי עליו בתשלום ואחר כך דפקתי אותו עם התנאי שימוש , אם אתה חושב ככה , הבנת לא נכון. ויש גבול מסוים שאני כן מרשה..... כל הלינקים בשרת אחר והוא מתחייב שזה על אחריותו למשל בחוזה ...אז לא אכפת לי.. ציטוט:
והוא הפיץ דברים בשם ווינר-סרב ודיבר איתי כאילו הוא מנהל ווינר-סרב אז סגור את העניינים איתו ואל תתעלם ותגיד אין קשר. |
||
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|