|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
עריכה: ובקשר לאלה שהגיבו עלייך דברים רעים קודם כל אתה יודע שאתה בסדר זה מספיק תאמין לי ! |
|
![]() |
# 32 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
עוד תגובה למה שהוא אמר למעלה :
איימתי שאני יודע את הכתובת של הבית שלכם ? ממש לא...אתה שלחתם לרשימת תפוצה של 25 אלף אנשים שהחברה שלי גנבת....מה שכן אני מאיים לפנות לעורך דין על הוצאת דיבה. יש לי את כל הכלים לתבוע אותך על הוצאת דיבה. קובי , שיקרת , רימית ועבדת פה אל אנשים עשיתי הכל לעזור לך ואתה יודע את זה טוב מאוד הלחץ שאילן הפעיל עלייך וכנ"ל גם מורן זה מה שגרם לך להמציא דברים פה... בהצלחה לך בהמשך...וזהו פשוט תדע לך ששקל ממה ששילמת לי אני לא מרגיש שהיה שווה להשקיע בך ולהיות שעות עם גלעד בטלפון למצוא פיתרון להתקפות זה לא צד שלישי...אני משכיר ממנו שרת יעודי... וגם תמיד יש צד שלישי, כי גלעד קנה את הפיירוואל ממישהו אחר שבעצם מחובר לקווים של 012 גם גלעד צד שלישי כל חברה כמעט צד שלישי גם 012 צד שלישי , הם קנו את הארונות מחברה אחרת וקנו את הקווי תקשורת מחברה אחרת כמעט הכל צד שלישי ותמיד מישהו תלוי במישהו אחר. Last edited by בן.נ.; 25-12-05 at 16:17.. |
![]() |
# 33 |
אחראי פורום
|
תגובה
שלום,
אני מכיר את בן הרבה מאוד זמן, ובן לא מסוגל לעשות דברים כאלו. לדעתי ביקורת זו היא שיקרית וכי היו צריכים לחכות לתגובה של בן. אנשים - מספיק לנסות "לשים רגליים" לאחר ולנסות להרוס אותו! די...הייתם צריכים לחכות לתגובה של בן..אבל כמובן זה אופייני לבעלי חברות..ללכלך אחד על השני. יום נעים, גיא.
משתמש חדש
|
מההההה??? למה האתר נסגר??? אל תסגור תאתר אחלה אתר יש לך הורדתי ממנו קבוע דברים. דבר איתי דחוף
|
![]() |
# 35 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
המשתמשים שהגיבו על בן, תתבישו! אנשים שמנהלים חברות מתחרות, אין לכם זכות ללכלך על בן בעיקר בגלל שאתם חברה מתחרה, ואפילו לא שמעתם את הצד של בן! קשה לחכות קצת ולשמוע את הצד של מנהל החברה(בן)? היה צפוי שזה מה שיקרה. פתח את האשכול, שיקר פה ושם(ושם ושם ושם..) וזהו, אין תגובה יותר..[כמובן שמדובר על פותח האשכול]
# 36 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מי שרשם את הביקורת , זה מורן מנהל חברת ווינר-סרב , על מנת להכפיש את שמי
הרגע דיברתי עם הלקוח... קבלו מה הוא הביא לי : Moran Goldman אומר/ת: http://www.hosts.co.il/forums/showth...117#post117117 Moran Goldman אומר/ת: אל תגיד לבן שאני רשמתי את זה The BigBoss Productions אומר/ת: כאילו שהוא לא ידע.. The BigBoss Productions אומר/ת: טמבל למה אתה מוציא לי שם רע ??!!!!!!!!!!!11 הוא חושב שזה אני !!!!!!!!!!!!!!!!!!! The BigBoss Productions אומר/ת: סעמק הוצאת לי שם של מניאק שם.... |
![]() |
# 37 |
חבר וותיק
|
אני לא יודע למי להאמין..
אני חושב שאתם לא מבין אחד את השני טוב... לפי דעתי תדברו בIcq או במסנג' או בטלפון ותפתרו את זה.. כי בן באמת מותק של בן אדם.. ואני מאמין שגם אתה... ותאמין לי, אם אתה לא מרוצה מהשירותים שלו, הוא מוכן להחזיר לך את הכסף, תיקח את הכסף ותעבור לחברה אחרת, כי "לתחון קמח" מיותר... -תומר |
![]() |
# 38 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
הוא אמר לי שזה מנהל ווינר-סרב שימו לב כמה מילים הוא אמר על ווינר סרב והרגע אותו לקוח אמר לי שווינר-סרב העיפו אותו מהשרת מכיוון שמורן רב עם אח שלו או משהו כזה זה מקצועי ? קיצר בולשיט אחד גדול אני מבקש למחוק את הביקורת המפגרת הזאת של מנהל חברת ווינר-סרב ! פשוט שקרנים ! |
|
![]() |
# 39 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() אם זה באמת נכון(ואני מאמין שזה נכון כי בן לא אומר סתם דברים), אני מקווה שההנהלה תעשה משהו בנידון(כמו שעשו בהוסטס הקודם עם אותה החברה).
# 40 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
![]() חברות אחסון יורדות עד כדי כך לשפלות?... פשוט בושה... לדעתי למחוק את האשכול... באמת זה מגיע לרמה שזה מצחיק...עד כדי כך נמוך...מה לא עושים בשביל 20 ש"ח:qqb006: ...פשוט בושה. יום נעים.
|
|