|
|
# 11 | |
|
חסום
|
ציטוט:
בכל אופן משה , קח אחריות על המעשים שלך , כמו שאני לוקח את האחריות על המעשים שלי כשאני מפשל עם לקוח . הנה תראה , לקוח שלי התלונן כאן בפורום , הפנמתי את התלונה לקחתי אותו הצידה ופתרתי לו את כל הבעיות וגם דאגתי לו לתומך צמוד שיהיה שם בשביל כל שאלה שהיא . והנה תראה- הבנאדם מרוצה . יותר נכון להגיד ש 2 לקוחות התלוננו , שתיהם פוצו וקיבלו מה שמגיע להם ולמדתי לקחים מזה . הבעיה אצלך היא שאתה לא לומד לקחים , אתה לא מודה בכלום ואתה חושב שכולם משקרים וכל העולם נגדך , זה לא עובד ככה . אם עשית טעויות כמו לא להחזיר לבנאדם כסף , אז תחזיר מה שאתה חייב לו . אם השרת שלך נפל ועשה בעיות , תפצה את הבנאדם פיצוי נאות ותן לו את מה שמגיע לו . אנשים פה ישלמו לך כסף , אנשים פה סבלו בגלל טעויות שלך , לפחות תנסה לתקן אותן . אם הייתי במקום שלך עכשיו , הייתי מחזיר את הכספים לכל מי שהייתי חייב לו , חשוב מאוד שתחסל חובות . אחרי שתעשה את זה , קח את עצמך ותסגור את החברה . בנאדם שלא מסוגל להודות בטעויות ולהגיד "סליחה , טעיתי , אני אתקן" לא ראוי לנהל חברה . ואל תבוא לי עכשיו באיי סי קיו או בטלפון ותתחיל לצעוק עליי למה אני לא תומך בך , אני לא יכול לתמוך אדם שלא מודה בטעויות שלו . ואם לא נעים לך פה - תעזוב . יסכימו איתי אנשים שרק אדם שמודה בטעויות שלו מסוגל לחיות בשלמות עם עצמו , לא ככה ? |
|
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|