|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
Dvirs.Net, אין ספק שהוא סורק לראשונה את העמוד על מנת למצוא את מילות המפתח שאתרך עוסק בהן ( תהליך שלפי דעתי לוקח מספר דקות ), אך הוא לא מוכרח לאנדקס את אתרך בגוגל. לא הבנתי אותך נכון בהתחלה.
אורי, תודה. ABM, תמשיך לעקוב אחרי האתר, אני אפרסם על זה מאמר ביום/יומיים הקרובים.
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
ישנן מילות מפתח שהמפרסם נדרש לשלם עליהם סכום גבוה במיוחד עבור כל קליק (תשלום מקסימלי כמובן). כמובן, שרוב רובן של המילים הוא באנגלית ( בעברית לא מרוויחים הרבה ) וגם קשה להתברג בתוצאות העליונות אבל זה כבר סיפור לפעם אחרת.
הנה כמה דוגמאות : credit counseling service VoIP email marketing software וגם Student Loan Consolidation שאני מתבסס עליה. תשלום של - 48$~ לקליק. דרך אגב, אני שמח מאוד שאתם שואלים שאלות - זה רק מביא לי רעיונות למאמרים חדשים אז אל תתביישו לזרוק רעיונות. בכל מקרה, פתחתי באתר גם איזור קישורים הדדיים כך שאם אתם רוצים לקשר אלי, תשלחו לי הודעה ונדבר.
הוסטסניון
|
ציטוט:
48$ לקליק?! זה מטורף |
|
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
מוזר לי הכל תקין.
דרך אגב, זה לא כל כך מטורף תחשוב שעל הלוואות משלמים הרבה ריבית ![]()
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
אני בעל אתר , ואני מעוניין להכניס את השירות הנ"ל , לצורך העניין האתר בעל יותר מ2000 יחודיות פר יום , אך הוא לא בנוי ביוניקוד , גם אם הייתי מחליף את הקידוד באתר אני לא מבין איפה בהרשמה אני יכול להירשם לשמה ולציין שהאתר בעברית אך בנוי בשפת יוניקוד גם אם אני אשנה את השפה באתר אני לא אצליח להירשם , מישהו מוכן להסביר לי איפה בהררשמה אני מציין את הפרט שהתוכן בעברית? כי יש אפשרות בחירה של אנגלית ועוד כמה שפות נוספות , מה להכניס בתיבה שמה?
|
![]() |
# 9 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
ואח"כ תוכל להשתמש עם זה באתר בעברית.. חבל שהאתר לא ביוניקוד, זה יכול לפגוע לך ברווחים. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|