|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא התרשמתי בכלל מימנו.
מתן (PM 02:11) : אחי בלקוחות אני חלש אני יפרסם והכל אבל אני לא מבטיח שיבואו לקוחות אני לא יכול להחליט על בנאדם.. לפני דקה אמר שיביא לקוחות וזה ועכשיו אומר אי אפשר. בנאדם שאני שואל אותו שאלה והוא עונה לי על תכנס למצב אונלין תקבל תמונה של האופנוע שלי. לא אהבתי בכלל. |
![]() |
![]() |
# 12 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
רק גישות להכל ופותח לו איחסון \ ריסלרים של כמה אלפי מגבייטים... ושרתי משחק והוא מסודר. |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אם אתה לא רוצה ביי* לא עם!!!! |
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
ותאמין לי אני לא מניאק אני יפתח לי מלא דברים כי אני לא כזה וכל פעולה שאני עושה זה אחרי שאני שואל אותך ואתה מסכים אז די לזין בשכל טוב.. (סליחה על הביטוי אבל היתי חייב להגיד לו את זה) |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
חסום
|
ציטוט:
ואתה אומר שאין לך שגיאות אגב ילד אתה בן 14 מה אתה עושה צא לבלות, כייף עם חברים, בשביל מה לך הכאבי ראש האלה? מה חסר לך משהו בחיים קשה לי להאמין שכסף לא נותנים לך או משהו כזה ואם אתה חושב שזה מה שיעשה לך את הכסף? אז התשובה ממש לא, כאן מעטים שורדים כל העסקים אם הם חוקיים ואם הם לא, מעטים מאוד שורדים כאן את השוק הזה. נסגרים ונפתחים על ימין ועל שמאל פה לדעתי רד מהעניין לך תנסה להצליח במשהו אחר. Last edited by 911fm; 15-12-05 at 14:46.. |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 17 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ואני בן 14 וחצי?!
|
![]() |
![]() |
# 18 |
הוסטסניון
|
14 קטן מדי
|
![]() |
![]() |
# 19 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
למה בן כמה אתה?
|
![]() |
![]() |
# 20 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
אני פשוט לא מאמין,
לא מאמין ש..משתמש בעל כמעט 300 הודעות לא יודע איפה לפרסם, ואני לא מאמין שהמשתמשים מספימים את הנושא הזה כאילו..כאילו זה צ'ט? כל אחד והדרך שלו, וכל אחד והשלילה שלו. ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|