|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
בקשר להתקנה, אני בעצמי עשיתי מערכת יותר נוחה מבחינת התקנה. מה שצריך לעשות אצלי זה רק לפתוח מסד נתונים ואז פשוט להכנס לקובץ ההתקנה וללחוץ על כפתור והכל מותקן. סתם לידע הכללי שלך, כל שרת תומך במסד נתונים אקסס כך שאין סיבה שמישהו לא ירצה להשתמש במסד נתונים. המערכת חביבה ומה שמושך בה זה העיצוב, השפות ושפת השיווק שלך שכן רואים שאתה טוב בכך. אני אשמח לדעת מה המחיר של המערכת.
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
|
![]() |
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
רוב המערכות מהסוג הזה זה פחות מיום..
# 5 | ||
חבר בקהילה
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
שנית, אין שום דבר רע בקבצי TXT ההפך הוא הנכון, כל דבר שקשור ל TXT עובד ממש מהר!! ודבר נוסף, מתכנת מנוסה יודע שלא מחפישים מערכת עד שיודעים בדיוק איך היא בנויה. איך ביכולתך לדעת כמה זמן לוקח לבנות מערכת כזאת כשאתה לא באמת יודע איך היא בנויה ובאמת מה יש בה? אין ביכולתיך לקבוע זאת !! מה שאתה אמרת רק גורם לך להשמע כטירון, ובכלל אתה לא יודע שאף פעם לא אומרים למתכנת שמשהו שהוא בנה לא שווה כלום ? :qqb007: בכל מקרה תודה לכולכם, לכל אלו שקיבלו ממנו הצעות מחיר נשמח לקבל ממכם טלפונים, נשמח לתאם איתכם פגישות ולהראות לכם באמת את הפוטנציאל של המערכת!! כי עוד לא ראיתם כלום !!! שלכם, המחלקה לבניית אתרים של Sirius-Training.co.il |
||
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
קבצי TXT אינם נגשים דרך הדפדפן, נכון? ומה קורה אם בעל האתר התבלבל ב FTP וערך אותם בטעות? מה זאת אומרת אני לא יודע מה יש בה? הסתכלתי בדמו או שאולי יש "חדרים סודים" שלא ראיתי ? אולי לא ראיתי את הקוד טירון או לא טירון בנתיים המערכת לא הראתה משהו שמערכות אחרות לא מסוגלות לעשות.. ושוב, בהצלחה |
|
![]() |
# 8 | |||
חבר בקהילה
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
בכל זאת אני מבין שיש איפה להסתבך, אני אשמח אם תכתוב פה במה הסתבכת ואני אסביר לך! בקשר להוספת דפים, כמובן שאפשר ! מה שיפה במערכת זה שהיא בעצמה דינאמית ! משתנה בין אתר לאתר!! שים לב! לדוגמא: באתר דוגמא שהעלנו יש דף באתר שנקרא Classes\חוגים שם יש אפשרות להוסיף רשימת חוגים + תוכן עבור כל חוג + גלריה עבור כל חוג - מה שמתפרש בסופו של דבר באתר כדפים דפים של חוגים! ציטוט:
![]() 2. אני לא מתווכח, מערכת ניהול תוכן, מערכת לניהול אתר, כולם שמות מקבילים, אני קראתי למערכת שלי SCP תקרא אתה לשלך איך שבא לך :qqb007: 3. תודה רבה על איחולי ההצלחה! ואם אני צריך אותה או לא את זה אני לא יתן לך לקבוע! ![]() שלכם, המחלקה לבניית אתרים של Sirius-Training.co.il Last edited by dgate; 17-12-05 at 19:32.. |
|||
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
מומלץ מאוד!
חברה מעולה, אחלה מנהלים , שירות טוב ואמין ,אנשים מקצועיים! מערכת מדהימה!!!במיוחד החיפוש המהיר שהוא הכי נוח שיש! בקיצור שווה לקנות אצלהם , שוב מומלץ!
|
|