|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 | |
Guest / אורח
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
או loyalness.com.* ללקוחות חו"ל (דר"א זה טעות קריטית לזהות חברה לפי ptr . כי אם רציתי יכולתי גם לכתוב שם b.s.com) אבל אתה לא יכול לטעון שכל 63 בעלי חברות איחסון שיושבים אצלנו בארונות הם באחריותנו.. לגבי h4u הייתה תקופה קצרה שהיו להם לאגים, הם הוסיפו שרת , ולקחו שרת p-D שפתר להם את כל הבעיות. כרגע אין להם שום לאגים(שרת מדהים).. אבל שוב פעם > להם. אם כבר אתה רוצה לזקוף לזכותינו כל מי שישב \ יושב אצלנו בארונות, אני אשמח, אבל תן את כל הרשימה, ואל תציין חברה אחת שיצא לך להכיר בזמן קצר של בעיות. בין הייתר תמצא שם את רוב חברות שרתי המשחק בארץ, מהמובילות בשוק. חלקן, עולות עלי ברמת השליטה והשירות, אך גם את זה לא אזקוף לרשותי. אם אתה רוצה לבחון את שרתינו, יש יוזר דוגמא אתה מוזמן לשחק ולתת לי חוות דעת אח"כ, או לישאול כל מי שקיבל חשבונית על רכישת שרת משחק לחודש (ולא כל מי שקיבל חשבונית על השכרת שרת ייעודי לחודש) מחברת לוילנס בע"מ(שרתים). ולגביי ה"עניין" מה זאת אומרת בושה?, מאיפה לקחת את המילה ולמה? במה יש להתבייש? בושה??, כתבת מילה תסביר אותה, למה זה בושה?, כי זה זול?, כל מה שקונים בזול זה בושה?, לאלה שמנסים להשיג אותי, אני מזכיר icq:8730352 , כפי שציינתי תמיכת icq בלבד. איל שרתים |
|
![]() |
![]() |
# 32 |
משתמש חדש
|
ממש ממש עלוב צד BS או מה שזה לא יהיה הוא רוצה למכור תן לו מה עושה לך רע את השיקולים האלה אנשים צריכים להגיד אני מניח שיש לו חברה טובה יש עליה הרבה המלצות ויש על מי לסמוך אז אם המחירים לא נוחים לכם פשוט תצאו מהאשכול ואל תחזרו כי מי שחושב שזה "זנות" או "בושה"?
זה ממש לא הוא פשוט אומר קחו שרת ותריצו עליו אתם יש כאלה שמעדיפים לשלם עוד 50 שקל ולקבל כבר משו מוכן שכבר התקינו להם כאן הסיבה למחיר הנמוך אני חושבב |
![]() |
![]() |
# 33 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
צודק. זה עובד ככה: 1. 40 ש"ח ליוזר 12 שחקנים, תמיכת אי סי קיו בלבד, לגבי שאלות כלליות(כל דבר) לא עזרה בתחזוק היוזר. תמיכה 24 שעות עם השרת לא מחזיר פינגים טלפונית בלבד 052-8332732 מותר להריץ 12 שחקנים חוקי בלבד על העובר על החוקים חשבונו ייסגר ללא החזר. לאפשרות זו הוספנו, מבצע 20 ש"ח לחודש לכל מי שמגיע מחברות מתחרות בתנאים שתוארו בתחילת האשכול. ואפשרות שנייה: 2. לקבל שרת משחק מוכן, אתם מקבלים אותו, משחקים סיבוב, אם מתאימות הקונפיגורציות (השרתים מותקנים עם כל הדברים שבדך כלל צריך עלפי סוגי המשחק השונים), וכמובן אתם מרוצים מהפינגים, זה יעלה 60 ש"ח. ואז גם יש תמיכה בשיחזור שרת המחשק למצבו הראשוני.(icq) אפשרות שלישית: 3. תמיכה בכל המודים וההתקנות, ובקשות מיוחדות, תמיכת אי סי קיו, ועוד 120 ש"ח ככה שתבין שזה גם לא כזה זול, 120 זה כבר יותר ממה שחברות אחרות משכירות. פשוט כשכל מה שאני עושה זה adduser וזהו, אז לא איכפת לי לעשות מחירים זולים (כי בעיית משאבים\שרתים\ קווים אין לנו). אנחנו מוכרים בשיטת סרט נע, לכן המחירים הנמוכים לכל מי שמספיק לו לקבל יוזר (ותופתעו לגלות שיש הרבה שחקנים שמעדיפים להתקין לעצמם את שרתי המשחק. אני בטוח ש bs אחד מהם) אצלנו מה שעולה כסף זה לא מספר השחקנים, או כמות השרתים שרצים, אצלנו התמחור נובע מזמן שירות הלקוחות. bs רוצה לקרוא לזה בושה, בבקשה. איל שרתים |
|
![]() |
![]() |
# 39 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
בס"ד
באמת אחלה מבצע,שהיה בהצלחה..
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|