![]() |
# 1 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
דירוג מסחר: (0)
|
![]() שלום לכם,
אני מתכנן להקין לינוקס על המחשב האישי שלי בקרוב ויש לי כמה שאלות... איזו הפצה הכי מומלצת למחשבים אישיים? מה היתרון שלה על אחרות?:qqb008: האם התקנת הלינוקס תשפיעה על הביצועים של המחשב? האם את המשחקים שניתן להתקין על WINDOWS XP יהיה ניתן להתקין גם בלינוקס? האם IE עובד כרגיל גם בלינוקס? האם אפשר להתקין את האופיס של מיקרוסופט על לינוקס? (בשביל הWORD וכל אלה) יש עוד דברים שצריך לחשוב עליהם לפני ההתקנה? :qqb010: תודה מראש |
![]() |
![]() |
# 4 | |
Whatever
|
ציטוט:
2. התקנת הלינוקס לא תשפיע על הביצועים, אתה הרי לא מריץ את הווינדוס והלינוקס באותו זמן, אלה כל מערכת בזמן אחר 3. המשחקים שיוצרו לחלונות (Windows XP / 9x), רובם לא יעבדו לך על הלינוקס, אלה שחלק יעבדו בעזרת האמולטור - Wine/x 4. דפדפן IE לא עובד בלינוקס, למרות שיש כמה שניסו והצליחו - סתם בזבוז זמן. יש FF. 5. אופיס לא יעבוד לך על לינוקס - ללינוקס יש חבילת Office אחרת בשם Open Office. בהצלחה בבחירה והמעבר ללינוקס ![]()
![]() |
# 5 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
ההפצות שציינת למעלה חינמיות? |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
יש לציין שקודים (תוכנות) שנתכבו לוינדוס לא יפעלו על לינוקס.
כן, לינוקס צורך פחות משאבי מערכת והביצועים שלו יותר טובים יחסית לוינדוס כך שלינוקס ירוץ יותר מהר. בעניין התוכנות, כפי שאמרתי, קודים (תוכנות) שנתכבו לוינדוס לא יפעלו על לינוקס, גם FF לא יעבוד, כי הוא מותאם לוינדוס, אבל יש גירסאות של FF שמותאמות ללינוקס, בקשר ל OFFICE, אני ממליץ לך על OpenOffice בגירסה שמותאמת ללינוקס. אני ממליץ ללכת על הפצת כנרת שהיא בעברית וידידותית למשתמש הביתי, כמו כן יש את הפצת KNOPPIX שהיא באנגלית ומכילה בתוכה FF ו OpenOffice מותאמים ללינוקס. עכשיו הבחירה היא שלך ![]() Last edited by LosNir; 12-12-05 at 00:17.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|