|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
חסום
|
ציטוט:
אני יושב פה כרגע , ליד המספר בזק (במקרה - שעות הפעילות הן עד 8) והפלאפון נמצא ממש ליד הטלפון הכחול עם האוזנייה . עניתי לכל השיחות שהתקבלו החל מהיום ב 11 בבוקר למספר 0525538752 או למספר 039509366 כפי שהתחייבתי . כפי שציינתי קודם , אין לי בעיה לספק מענה בשעות האלו או בפלאפון שלי בכל שעה . יותר טוב מזה ? אתה לא חייגת אליי היום וקשה לך להודות בכך , אז מה אתה רוצה שאעשה ? אתה עוד יכול לתקן את הנ"ל אם רק תתקשר ... אם לא תתקשר שום דבר לא יתוקן כי לא אדע מה התקלה . אתה בא אליי בטענות שאני לא עונה , תתקשר עכשיו ותופתע לגלות שאני עונה גם מעבר לשעות הפעילות ולפעמים עד 10:00 אני יושב כאן בראשון לציון במקום לנסוע הביתה . האתר שלנו נועד למען הלקוח ואך ורק למענו , אם לא הבנת את זה אז עכשיו אתה מבין . בכל אופן תרים טלפון , אני מחכה . |
|
![]() |
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() ואין לי ממש מה לדבר איתך =\ איתך סיימתי כאן , רק רציתי להבעיר כמה דברים . ואולי היום אני טועה כי היתקשרתי רק אחרי בצפר(1:30 בערך) וחיכתי 7 שניות ולא ענית וחוץ מזה לא ניסיתי היום להתקשר אלייך ממש כי כבר הבאדתי את גבות הטעם הטוב , ובימים האחרים אני יכול להתערב איתך שלא ענית לי , אולי היום אתה צודק אבל אתמול ובעבר אני צודק . זהו כאן סיימתי . הודעה זו הייתה אמורה להעביר למעוניינים בך , שלא יסתכלו בכריכה (בעיצוב , בזה שיש לכם משרד, וכולי)אלה מה שמבפנים איך היא באמת פועלת , איך השרת איך התמיכה בזמן אמת . אז יום טוב לכולם ![]() |
|
![]() |
# 3 | |
חסום
|
ציטוט:
הייתי חוזר אלייך . בכל אופן , זכותך . אבל אין לך זכות להעביר ביקורת על סמך תמיכה באיי סי קיו ועל זמן המתנה של 7 שניות על הקו ואפילו אי השארת הודעה. בכל אופן כפי שציינתי , עד שלא תתקיים פנייה מסודרת בטלפון או בפלאפון לא תינתן תגובה . זה כמו שתבוא בתלונות לסלקום לפני שדיברת עם המוקד שלהם ב *123 לא כך ? |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|