![]() |
# 11 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אם כן.........תדפוק את הלקוח....שמע,הגונב מגנב פטור לא? |
|
![]() |
# 12 |
חבר בקהילה
|
הנה לוג של שיחה עכשיו (שימו לב ששפת הדיבור שלו לא גבוהה במיוחד..):
design to cut (07:06 PM) : קיצר, התיכנות אצלי במחשב.ץ design to cut (07:06 PM) : ולא התיכנות שלך design to cut (07:06 PM) : הוא של מתכנת אחר design to cut (07:06 PM) : בי !N$7Allati0n (07:10 PM) : אני בטוח שהוא של מתכנת אחר.. !N$7Allati0n (07:10 PM) : תאמין לי אני יודע לזהות את התכנות שלי design to cut (07:10 PM) : ![]() design to cut (07:15 PM) : :-Pהתיכנות אצלי design to cut (07:15 PM) : יפרייאר !N$7Allati0n (07:15 PM) : סבבה אין בעיה, לי יש עורך דין ויש לי הוכחות לכך שאתה גנבת את התכנות שלי design to cut (07:16 PM) : סבבה design to cut (07:16 PM) : גם לי יש עורך דין מדינה חחח הבעיה היא שהוא כנראה לא מבין שאני רציני והוא זה שידפק מזה בסופו של דבר.
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
![]() |
# 13 |
חבר פורום
|
אני בספק אם יצא לך משהו מזה אחי ולא בסדר מה שהוא עשה אתה רק יכול ללמוד מזה לקח לפעם הבאה אם בכלל אפשר לעשות משהו...
רק לידע כללי תביעה כזו במקרה אני דיי מכיר תנוהל יקח שנים בשביל מה? 100 שקל? זה שווה לך? |
![]() |
# 14 | |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
ציטוט:
ואם אתה עובד עם מישהו שאתה לא מכיר כנראה באמת לא צריך למסור את הקבצים לפני קבלת הכסף... אבל אל תקבל את זה קשה,מכל דבר לומדים,לפחות זו לא מערכת שבנית ולקחו לך.. ![]()
# 15 |
חבר מתקדם
|
ילדים בכיתה א' שקונים ריסלר בעברית חושבים יש להם חברה
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני אפילו שכחתי איך קוראים לך חחחחחחחח :qqb006: ... בכל מקרה, אני אישית הייתי מיישב את העניין בדרך שווה, הוא רוצה לפתוח חברת איחסון תראה לו בדיוק איזה בעיות יכולות לקרות בדרך... ולא מראים עבודה לפני התשלום! אם אתה יודע שיש סיכוי שהוא יקח את העבודה, אז לא מביאים את העבודה לרשת! אלא אחרי זה, או שלוקחים מקדמה... יבגני |
|
![]() |
# 17 |
חבר מתקדם
|
מיקרה נדוש.
הבן אדם וגם הכסף.. שיחנק אם התיכנות...... פשוט שתזהה תיכנות שלך..... תעשה לו בעיות אני בטוח שהיה לו קשה להסיג שם טוב כאשר יש לו על ההתחלה שם רע...
חבר מתקדם
|
תבינו זה לא כזה בעיה לגנוב עיצוב מתוכנת והכל
פשוט עושים בדפדפן קובץ שמירה בשם.. וזהו כל העבודה הלכה אל האיש שגונב אף פעם לא לעבוד לפני שרואים את הכסף עריכה: בקשר לתגובה#12 אתה עסק רשום? אתה לא יכול לתבוע כי אתה גם מרוויח כסף שהוא בעצם לא חוקי
![]() ביקורות: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] מנכ''ל חברת www.UnWait.com אייסיקיו: 828355 מסנג'ר: dudikachlon@hotmail.co.il אימייל: dkachlon1@bezeqint.net טלפון: 0522719229 Last edited by ShAkShUkA; 11-12-05 at 21:49.. |
![]() |
# 19 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
עכשיו כולם יגנבו חופשי.. כל הכבוד ![]() |
|
![]() |
# 20 |
הוסטסניון
|
![]() ... הגנון של הוסטס :S ממש מדכא.