![]() |
# 1 |
Winner
|
פיצה - פיצה בתל אביב
הקמתי אתר קטן לפיצרייה בתל אביב , שאמור להיות בעתיד מקודם בביטויים "פיצה בתל אביב" ו"משלוחי פיצה בתל אביב" בעיקר.
אשמח לקבל ממכם ביקורת על הseo שנעשה באתר, המלצות לשיפור, גם ביקורת על הכתיבה והעיצוב תתקבלנה בברכה
# 2 |
חבר על
|
אע"פ שזה נשמע מפציץ, אלה לא ביטויים כ"כ חזקים...
ככל הנראה גם אין הרבה גולשים שמחפשים אותם... הביטוי "פיצה תל אביב" טיפה יותר חזק, אבל גם הוא יחסית קל... עדיף אותו מבחינת כמות גולשים |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
האתר נחמד, אבל הטעות היחידה היא שהדומיין הוא בעברית.
זה קשה לזכור (הוספת "-"), קשה לכתוב (לשנות לעברית והכל), וארוך.
# 4 |
חבר מתקדם
|
בא לי פיצה
והאתר לא ביג דיל אבל נחמד |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
נראה נחמד..
מבחינת קידום אני חושב שאתה תגיע למה שאתה רוצה. מבחינת הפיצה שלהם- חרא פיצה. יש ליד הבית שלי סניף שלהם וזה על הפנים! מה גם שהם חיקו את דומינוס בשם שזה דבר דיי נמוך לעשות =\ שיהיה בהצלחה בכל מקרה ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חסום
|
ציטוט:
מלבד מקדמי אתרים, אף אחד לא מחפש בגוגל "צימר" ואף אחד לא מחפש בגוגל "פיצה", המילים היחידות שעוד מחפשים לדעתי בצורה כזאת זה "קידום אתרים" כיוון שרוצים לפנות לחברה החזקה ביותר בגוגל, כשמחפשים מקדם. זה יותר מדיי כללי. אנשים מאריכים בתקופה האחרונה יותר ויותר את ביטויי החיפוש שלהם כדי להגיע בדיוק לדבר שהם רוצים, ככה שהביטוים שנבחרו מצוינים, הייתי אפילו מקדם את זה בביטוי "פיצה דומינו בתל אביב". |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
שיפורים באופטימזציה ?
תוסיף עוד קצת מילים אל תתקמצן תעשה ALT לתמונות (תודה לדניאל דנון על זה ![]() ![]() הביטוי פיצה בתל אביב מופיע בתג תיאור 2 פעמים אני ממליץ על 3 פעמים בתגי H1 H2 אני ממליץ לך שבתג H1 יהיה הביטוי פיצה בתל אביב. וזהו נראה לי...
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() |
# 9 |
חסום
|
שוב, פיצה בתל אביב מחפשים, פיצה סתם לא מחפשים.
אי אפשר לקדם את המילים ולשלם הרבה מאוד כסף על קידום בשביל משהו שקורה רק בפסח, 5 ימים בשנה. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לך תדע כפרה, הכל אפשרי..
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|