|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
WatchSpiderMan.com - צפיה ישירה בספיידרמן
אהלן, בפסח הזה התחלתי ( וסיימתי ) לעבוד על אתר לצפיה ישירה בפרקים של ספיידרמן.
הרעיון לא מהפכני אולי, אבל מאורגן בצורה טובה ומסודרת, עם תקציר לכל פרק וסידור נוח של הפרקים. לאתר ( הדומיין יתעדכן בקרוב, בינתיים הכתובת היא של השרת ) WatchSpiderMan.com כמובן שהאתר תקני. יש גם פאנל ניהול, הנה מספר תמונות מהפאנל : ![]() ![]() ![]()
# 2 |
חבר על
|
זה לא נראה לי חוקי כל העניין הזה של האתר..
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
למה לא חוקי?
בתחתית העמוד כתוב בפירוש שהוא לא מאחסן את הפרקים על השרת שלו. חוץ מזה, לדעתי זה די נחמד לראות אתר צפייה ישירה שעוסק רק בסידרה אחת. ![]() בהצלחה!
# 4 |
חבר בקהילה
|
אתר חמוד
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
נחמד, לא ממש אהבתי לעיצוב.
# 6 |
חבר מתקדם
|
נחמד מאוד , רק לדעתי כדאי שתוסיף טראקר חיצוני למקרה שתרצה למכור פרסום בהמשך.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
מקווה בשבילך שהאתר לא יצליח במיוחד כי אז תצטרך להיות מעורב עם תביעות על הדומיין וכל הדברים הלא נעימים האלה.
בכל מקרה, האתר נחמד ביותר. לא רואה שום דבר מיוחד. עוד אתר שנותן אפשרות צפיה ישירה מאתרים אחרים |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
או שהוא דווקא יוכל לקבל הצעות די טובות על הדומיין הזה. למה תביעה? לא חשבו על הדומיין הזה קודם? לדעתי זו בעיה שלהם (הכוונה ל"תובעים" העתידיים, אם יהיו כאלה)...
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
התגובה שלך מטעה את הבנאדם וחבל. הרעיון של זכויות יוצרים בתחום הזה הוא שאם אני רושם את המונח SPIDERMAN כשם לתוכנית טלווזיה בתחום כלשהו אתה לא יכול להשתמש בו לתחום הזה- כלומר לאתרים שקשורים לסדרה. אם תפתח חנות בשם SPIDERMAN והיא תתעסק במכירת עכבישים ארסיים זה לא ממש תהיה הילה לתביעה. מקווה שהבנת את הפרנציפ. עכשיו תוכל להבין למה תוך דקה וחצי יכולים להוריד לו את האתר ולתבוע אותו. לא סתם לא קפצו על הדומיין הנפלא הזה לפני כן. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
אוקיי, יכול להיות שאתה צודק...
אז שינסה את Spyderman. ![]() ואני מבין שבארץ הקטע הזה של זכויות היוצרים של אתרים לא תופס, נכון? בקשר לתביעה... ניאלץ לחכות ולראות אם באמת יתבעו אותו. אני מקווה שלא. ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|