![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
![]() שלום!
האתר שלי www.pseffect.com מתחיל לקבל תאוצה.. ולעשות טיפה כסף. אני מעוניין בקידום באתר בבטוי "online photoshop tutorials" בגוגל. אני יודע שלא הרבה מחפשים את הבטוי הזה אבל בכל זאת כנסיון אני רוצה להתחיל עם זה. מה לעשות? *מישהו פה (satan) הציע לי לעשות URL סטטי שלבסוף הצלחתי לעשות ועכשיו זה פועל באתר. ראיתי איפשהו שלהשים את הבטוי שרוצים לקדם בכותרת האתר זה טוב - שמתי. meta tags - קראתי קצת על זה אבל לא הבנתי ממש. אני אשמח אם מישהו פה יסביר לי טוב יותר ואני אשמח לעוד עצות ![]() עשיתי טיפה שינויים באתר כדי שייראה יותר נעים לעין. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
תחליף קישורים עם אנשים עם המילה
online photoshop tutorials הנה הקישור שתאמר לאנשים לשים אצלהם PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
אגב לגבי כסף מהאתר, מקם את הפרסומות במקומות טובים יותר
# 4 |
חבר בקהילה
|
דבר ראשון האתר מדהים.
עכשיו כעיקרון - תנסה לגרום לאתרים בתחום - לקשר אלייך, כעיקרון עדיף קישורים נכנסים נטו - מאשר קישורים הדדיים (החלפת קישורים), מה ש"לוקח" לך מדירוג העמוד. תוסיף מטה טאג של מילות חיפוש, אבל לא בהגזמה (לא יותר מידי מילים) - גוגל מזהה כאשר נעשה קידום שגוי. תוסיף מטה טאג של תיאור העמוד - משהו קצר. עכשיו בנוגע למשפט הספציפי שלך - תציב אותה בראש העמוד, ותכניס אותו לתוך תגית H1. כעיקרון אלו הם הדברים העיקריים - בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
תודה רבה!
אחלה עצות בנתיים אני אשתמש בהן בקרוב. Niros - אני מודע לכך שהפרסומות לא ממש משתלבות באתר באופן טוב אך זה מאוד קשה להשים פרסומות adsense בתוך בלוג word press... ניסיתי כמה אפשרויות ובנתיים אלה האפשרויות הכי טובות. עשיתי פרסומת אחת מלמעלה , חיפוש בצד של האתר + גוגל ועוד פרסומות בצד ששמתי להם כותרת של sponsers. |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
תחליף קישורים עם עמודי pr גבוה, תמורת עיצוב לוגו או איזכור באתר או מה שתמצא לנכון.
בקשר ללהרוויח כסף, אדסנס טקסט וחיפוש זה לא השירות היחיד שמביא כסף של גוגל. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
אני מודע לזה שזה לא השרות היחיד אבל אני לא ממש מתעניין לשים פרסומות של firefox וכו'...
אני אתחיל עכשיו עם פרסמום של האתר בעמודי PR גבוהים. יש לי שאלה מסויימת: "עכשיו כעיקרון - תנסה לגרום לאתרים בתחום - לקשר אלייך, כעיקרון עדיף קישורים נכנסים נטו - מאשר קישורים הדדיים (החלפת קישורים), מה ש"לוקח" לך מדירוג העמוד." זה נכון שכשאני שם קישורים לאתרים אחרים מהאתר שלי זה מוריד מהדירוג שלי?? |
![]() |
![]() |
# 8 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
מוריד זה לא.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
יפה מאוד - עשית שהURL יהיה סטטי עם מילות וזה מעולה - אבל, תדאג למקם מילות מפתח בכותרת הדף כי זה בעל השפעה עצומה! כי זה גם בURL וגם בH1 וגם מתפקד כקישור אל הדף.
בחירה נכונה של כותרת למדריכים שלך יכולה להביא לך עוד כניסות, אני שיפרתי בצורה ניכרת את המיקום שלי בגוגל בדף מסויים על ידי כך שפשוט הכנסתי מילת מפתח בכותרת הדף. תג מטה גם כן חשוב, פשוט כנס לאתרים שמקודמים היטב על ידיד מיקדמי אתרים ותראה בסורס - לדוגמא אצלי ב"המדור" אני משתדל ליצור תגי מטה חדשים לכל דף (והם נוצרים שוב גם כן על ידיד כותרת הדף). נ.ב URL סטטי בעזרת מוד מוכן? אם כן אשמח לקבל אליו לינק.
פנוי לעבודה כמתכנת WEB - למידע נוסף: ליאור אמסלם. בניית אתרים באינטרנט - בלוג על בניית אתרים באינטרנט עם טיפים, מאמרים, מדריכי תכנות ועוד. משחקים אתר משחקים Last edited by satan; 27-11-06 at 14:29.. סיבה: הוספתי נ.ב |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
satan- ה url סטטי נעשה ע"י שנוי ההגדרות במערכת ב wordpress. ושנוי ההרשאות של קובץ מסויים בשרת.
אני עוד מעט אעשה מאטה טאגס וגם h1 שבאמת שמעתי שזה עוזר... בנוסף - מחר או מחרותיים באתר יתווסף ל 200 אתרים בעלי PR4+ (directories). (משלם למישהו שיעשה את זה) אממ מה עוד?.. אנשים שמומחים בחו"ל לעניין קידום אתרים הציעו לי לשים את הלוגו עם alt של מילות מפתח דומות למה שאני רוצה לקדם.. הם אמרו שזה מאוד עוזר. הרבה עצות נתנו לי.. אני הולך ליישם אותם כבר בימים הקרובים.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|