![]() |
# 1 |
Rar.co.il
|
נושא הדיון הוא אם מרוויחים מזה או לא? אם אתה אומר 30$ לחודש וחצי סימן שלא מרוויחים מזה.
באינטרנט יש גרושים קלים, בשביל כסף צריך לעבוד (גם אם זה כסף בתחום האינטרנט).
# 2 |
חבר וותיק
|
BHXHUI - לפני שאתה מגיב תקרא את הכל.
אמרתי שאני הרווחתי מזה כבר 38$ ששלחו לי אתמול. אז זה לא אולי. מרוויחים מזה. ואני לא מדבר על דונקימיילס שבאמת מרוויחים בקושי דולר שזה ממש לא שווה. Last edited by dvirhazout; 03-11-06 at 13:16.. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
אם אתה מתכוון ש-38$ לחודש וחצי זה "כסף" קל אז אתה צודק, כי סכום כזה אפשר לעשות בכל דבר, בכל גיל בהרבה פחות זמן.
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
דיון - כסף קל באינטרנט
אוקיי , לפני איזה שבוע פירסמתי בחתימה שלי לינק לאתר שעושים ממנו כסף קל.. משהו כמו 30$ בחודש וחצי. ומחקו לי את החתימה... לא שיש לי ממש בעיה עם זה... יש לי עוד מקורות להביא מהם אנשים.
אבל אני לא מבין מה כולם חושבים שיש בזה רע?? היום קיבלתי את התשלום מהאתר על סך של 38$ לפאיפאל [הייתי יכול גם לבקש בצ'ק אבל לא רציתי להסתבך] זה הגיע יומיים אחרי הבקשה כשהמנהל הבטיח שבתוך 15 יום הכסף ישלח לכל מי שביקש. יש פה המון אנשים שרוצים לקנות דומיינים וכו' ואפשר דם דרך פאיפאל. אז פה אפשר בכיף לעשות כסף ראשוני להשקעה באתר\חברה או כל מה שתרצו. אני לא בא פה לפרסם אבל אם משהו ממש רוצה הוא מוזמן לדבר איתי בפרטי. [אם השורה הזו היא גם בניגוד לחוקים אין לי בעיה למחוק אותה.. רק תגידו]. ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
אני תמיד האמנתי וגם קיבלתי כמה פעמים, וואלה אם תשלח לי בפרטי את האתר אולי אני ארשם
![]()
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני מאמין בזה ולא רק מאמיםן גם קיבלתי אבל לא היה לי איזה משהו קבוע
קודם IMAGEFAP למי שמכיר כסף פר צפיית תמונות שהעלאתה עשתי משהו כמו 22$ ועוד איזה משהו קטן שכחתי את האת רקיבלתי גרושים לפייפאל ATEENK אם אפשר להחשיב את זה אז במיוחד שם אפשר להגיע לסכומים של 200+ ש"ח ואתה מקבל את זה לבנק או בצ'ק SMS4CASH שם הרווחתי 10 שקל חחח יש מלא דרכים :\ |
![]() |
![]() |
# 7 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
![]() אם אתה אומר שזה באמת עובד ונותנים את הכסף.. תודה. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתר טינק (www.ateenk.co.il) הוא באמת אחד האמינים בהתחלה חשבתי סתם חרטא (בדרך כלל אני לא מאמין לכאלה דברים) ניסיתי פעם אחת וראיתי שזה אמין ואמיתי וכיף לעבוד עם האנשים שם ואפילו הפכתי להיות באזר ראשי (בעל קבוצה מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה [פירסומת סמויה]) smser משהו כזה ניראה לי בולשיט אחד גדול
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
לכל מי שביקש- שישלח לי ה"פ ואז אני אשלח לו... כי אני לא תמיד נכנס לאשכול פה...
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|