![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
תכנות + קידוד מקצועי שהכנתי ( לא גמור ) .
http://www.benmalka.lightserv.co.il/
תכנות + קידוד מקצועי שהכנתי ( לא גמור ) . צריך עוד לסיים את הדפים, ועוד כמה דברים קטנים . הקידוד שיש עכשיו הוא על הפנים : http://kol-h.net . תגובות !! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
מצטער אחי אבל גם שלך לא משהו =\
תנסה לצמצם בתמונות |
![]() |
![]() |
# 3 |
Fatal Error
|
כמו שאמרו מעלי, גם שלך על הפנים ..
שלא נדבר על פתיחת טאגית BODY אחרי סגירת HTML? מה נסגר?
# 4 |
Permanently Banned
|
אני לא מתכנת מקצועי מקצועי
אבל תאמין לי שזה הרבה יותר טוב ממה שיש כרגע ואלעד - מה זה משנה ? Last edited by Ben-Malka; 24-09-06 at 12:41.. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ותכנות...איפה בדיוק יש פה תכנות? במילים אחרות לא היתי מגדיר את זה מקצועי... |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
שאני אלמד להבא .. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
הקידוד לא משהו בכלל אני ממליץ לך לעשות גם את התפריט בכתב (קוד HTML) ולא בתמונה ככה גם לא תצטרך לקודד חלקים קטנים שהורסים את מהירות עליית האתר וגם אם ברצונכם לשנות דף בתפריט תוכלו לעשות את זה בקוד וללא צורך לקודד מחדש, מקווה שהבנת למה אני מתכוון.
אם בכל זאת לא תצליח ותרצה קידוד מקצועי אתה מוזמן לעיין במחירים שאני מציע על ידי לחיצה כאן
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
1. תגית br תכתוב ככה: <br /> ולא ככה <BR>, תגית ללא תגית סגירה נסגרת ככה: /> 2. את הstyle תכתוב בתוך הhead, בכלל אני ממליץ לך לכתוב את הstyle בקובץ נפרד. 3. את התוכן תכתוב בתוך הbody, ולא בתוך הHead. (זה בIframe שיש שמה בברוכים הבאים, למה שמת חסימה של לחצן ימני) Last edited by Game; 24-09-06 at 14:16.. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
ANWD תיקון טעות
יותר תקני לרשום ככה <br /> לא יודע אם מה שרשמת תקני אך אני בטוח שאיך שאני כתבתי הוא תקני. ד"א אני מחזק את פיילמן לא יודע מה איתך אבל מקצועי הוא לא, לא יודע מה עשית פה בעצם ![]() יום טוב
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|