|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
אבל שיטת הקנסות היא אכן שיטה אפקטיבית. מי שאין לו יותר מדי כסף מיותר יחשוב פעמים האם לעבור את המהירות המותרת. למרות שעדיין יהיו אנשים שיעברו את החוק.
בכלל אני חושב אתם לא רואים את המטרה האמיתית שלהם. אתם זורקים הם טפשים ומנותקים והמציאות, אבל אני בטח שמי שמוביל את המהלך ככל הנראה יותר חכם מכם. במצב של היום הרבה יותר קל להוריד סרט מהאינטרנט מאשר ללכת לקנות. אני לוחץ על הכפתור ובהורדה ישירה תוך כמה שעות יש לי סרט בשפה העברית. אני בטוח שגם הם יודעים שאי אפשר לחסל את התופעה ורוב האנשים (בתוכם אני) ימשיכו להוריד בכל מקרה. הם חושבים שאם הם יקשו את תהליך חיפוש וההורדה של התוכן וגם העלאה והפרסום שלו, יותר אנשים יקנו מקורי. יש בכך הגיון. אם הם יצליחו לחסל את כל מרבית האתרים הגדולים אז גם כמות התוכן הנגישה להורדה פיראטית יקטן.... וחלק מהדברים כבר יהיה חובה לקנות כי לא תיהיה דרך אחרת להשיג אותם..... חוץ מזה אני שוב אציין שהיום יותר קל להוריד מאשר לקנות דבר שגורם בטח גם לאנשים שיש להם כסף להוריד. אם זה יהיה מסובך אולי חלק מהם יקנו..... הדבר הוא שאני לא האמנתי שהם באמת יצליחו להוריד את האתרים הגדולים. אבל עכשיו זה באמת קורה...... |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
הבעיה שבסרטים אין תוכן לא חוקי, הכל שמה חוקי.
# 3 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
צאו מהסרט. אם לא יהיו אתרים להורדת כתוביות אז יהיה באימיול כתוביות. אם לא יהיו שם כתוביות אז בטורנטליץ' יהיה כבר סרטים וסדרות עם תרגום מובנה.
אי אפשר לעצור את הסצנה הזאת. מי שלא מבין את זה הם האנשים המיושנים שחושבים שאם אנשים לא יורידו מאתר מסויים אז הם ירכשו את התוכן. שטויות! מי שלא קנה עד עכשיו אלבומי מוזיקה גם לא יקנה בעתיד. ככה גם לגבי סרטים וסדרות. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
לפי מה שאני יודע בתרגומים עצמם ערפול בנושא ולכן, אין אפשרות להסתמך על זה בתביעה.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
אותנו אף אחד לא יעצור. תתבעו ! תתבעו !! תתבעו !!! חופש הביטוי.
סגרו את סרטים מחר ישמעו על זה לפחות עוד 100 אלף אנשים ואחוז מהם ירצה לפתוח אתר כזה. וככה זה ידרדר כל פעם שיפרסו אתר חדש שנסגר. עובדה. עדיף לאליס לשתוק לפני של6 מליון תושבים בארץ יהיה 7 מליון אתרים. Last edited by hod206; 22-02-09 at 01:34.. סיבה: סליחה הייתי חייב |
![]() |
![]() |
# 7 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
אתה (אנחנו, אני) גנבים, כל המסביב.. אנחנו מתרצים לעצמנו בשביל שנרגיש יותר טוב, אבל גניבה של סרט זהה לגניבה ממכולת. ו..ברור לכולנו שגם אם סרט יעלה 15 שקל בקולנוע ודיסק יעלה 30.. לא נרוץ לקולנוע או לחנויות הדיסקים. לחופש הביטוי אין שום קשר כאן, בגניבה אתה לא מבטא את עצמך, אתה גונב. זה בדיוק כמו שתגיד ששוד מזויין או אונס זה חופש הביטוי. בנוגע לאליס? אליס עושים את הדבר היחיד שהם יכולים לעשות כיום כנגד ההורדות, כי אומנם כרגע, דרך המסך.. אתה גיבור גדול, אבל כשתצטרך לשלם 160 אלף שקל.. אני בטוח שתחשוב פעמים - וזו בדיוק השיטה שלהם.. הפחדה. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
נשמה של הפורום
|
Telecart (ברח לי השם מהראש..)
כתוביות לא מוכרים באינטרנט ובאתרים שציינו בת'רד הזה, לא שידוע לי לפחות, ככה ששום רווח לא בא על גבי יוצרי הסרט פה...גם אם התרגום האישי מופץ בסופו של דבר לשאר האנשים... ואתה ממש לא יכול להשוות תירגום של ספר לתרגום של סרט. מן הסתם, ספר בתור מה שהוא עצמו, הוא אוסף של מילים...כך שבעצם התרגום והפצתו אתה פשוט מפיץ את הספר בצורה לא חוקית.. תרגום? מצידי אני אקח סרט וארשום שטויות במקום מה שאמור להיות רשום באמת, וקורא לזה תרגום...זה ממש לא אומר שאני עובר על החוק... עירבבתם פה בשר וחלב. אני מסכים איתכם שהורדות לא חוקיות, הן פשוטו כמשמעו לא חוקיות...ואף אחד לא מנסה לתרץ את זה בשום דבר, זה נעשה וימשיך להיעשות.. אבל תרגום לסרט? אין בזה שום דבר רע...
# 9 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
והאתר סרטים מספק לך כתוביות כלומר הוא מעודד הורדה פיראטית של הסרט,כי אחרת איך תשתמש בכתוביות?אם תקנה דיסק יהיה בו כתוביות ואני בטוח שאף אחד לא קורא את הכתוביות כקובץ טקסט ![]() אז אתר סרטים הוא אתר לא חוקי |
|
![]() |
![]() |
# 10 | ||
Авторитет
|
ציטוט:
הבנתם לא נכון את כל הפואנטה של כתוביות. זה לא "תרגום סרט קיים", זה יצירת קובץ חדש של כתוביות על מנת שיהיה יותר קל לראות את הסרט. ואם שמתם לב, אף אחד לא עושה על זה שום כסף, נהפוך הוא - אנשים משקיעים מזמנם בחינם כשזה מגיע לתרגום כתוביות.
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|