|
![]() |
# 1 |
Winner
|
"1 מתוך 2 מעשנים קבועים מת."
אני יכול להגיד לך בוודאות ש10 מתוך 10 אנשים מת. לא ממש הבנתי את המשפט שכתבת, אולי התכוונת למת מסרטן?
# 2 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני מעשן קבוע ואתה מעשן קבוע- עפ"י סטטיסטיקה אחד מאיתנו ימות. 1 מתוך 2 מעשנים מת ולא רק מסרטן: יש לך מחלות לב, מחלות בדרכי הנשימה, מחלות הקשורות בדם ועוד... עריכה: הבנתי למה התכוונת- כן, 1 מתוך 2 מעשנים מת ממחלה הקשורה לעישון (והכוונה מת בטרם עת, מתחת לגיר התמותה הממוצע). |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
הוא לוקח את הדברים הכביכול טובים בסיגריה: נותנת כח להמשיך בדברים, מפיגה שעמום, עוזרת לריכוז וכדומה...ואז הוא בעצם אמר אלה ההשפעות הרעות של הסיגריה: פוגעת בריכוז, מדכאת אותך וכו (ובעצם התמכרות היא זו שגורמת לך לחשוב ההפך)...הוא טוען שמי שמפנים את זה יפסיק לעשן. וכפי שבטח כל אחד פה שמע אלפי פעמים, זה לא שלא מליחים להפחיד מעשנים עם סיגריות ו/או מחלות אלא שלרובנו המעשנים עישון הוא כבר לא בחירה. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
you can say that twice ולאורי - נרגילה זה כסף קל... היא לא ממכרת כמו הרעיון שמאחוריה. חוץ מזה שנרגילה זה לא נגיש כמו סיגריה. תראה לי בנאדם שנוהג ומעשן נרגילה??? סיגריה יותר נגיש ויותר מסוכן ויותר מרוכז...(מבחינת חומר)
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני עישנתי נרגילה פעם בשבוע
פעם הייתי נהנה מזה ממש מכל ראש מתענג זה כבר הפך להיות הרגל עוד ראש עוד גחל אז החלטתי להפסיק בלי בעיה לא מתפטה בכלל כבר 3 חודשים לא נגעתי |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
פשוט לא להתחיל עם זה...לדעתי דור המעשנים עכשיו מעטים יפסיקו, צריך ללמד את הדור הצעיר עכשיו, וככה בכלל לא יתחילו עם זה.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
יש לי לקוח מחשב (אני טכנאי מחשבים) שהבן של השכן שלו מעשן חצי קופסא ביום.
הבעיה היא שהבן שלו בן 8. כמו שאמרתי הודעה מעלייך אחי... סיגריות זה הרבה יותר נגיש....
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|