|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
חרא חרא חרא חרא חרא החלטה.
חבל על הכסף. אולי תהיה מרוצה לחודש , מקסימום חודשיים , ואז יתחילו בעיות. סמוך עליי , אני יודע. ו 012 חרא ספקית. כי אני בטוח שאתה עובר עליה . כי זה "במחירים משתלמים" . |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אינ בהוט ואני לא מבןי מה אתם מתבכיינים, יש לי את הממיר החדש אז יש איכות בת זו**.
הVOD עולה 11.90 בחודש (לא סוף העולם!) וזה מאוד נוח כי אתהיכול לרואת מתי שאתה רוצה, לקצת יותר מבוגרים בינינו, מי זוכר את הממירים הישנם של "תאדירן" שהיו למתב (בימים ההם)? אני זוכר שגם הממחירים הקטנים שהגיעו אחרי היו על הפנים היה את ההום סינמה (כן הום - HOME) ופשוט חיכינו לשעה 11 כדי שהסרט יוקרן! אני לא מבין על מה אתם באים בטענות פה :| אגב אלי-חי, תתחדש! |
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
מזל טוב אלי-חי ..
כל אלה שאמרו שהאינטרנט מתנתק להם, תתקשרו לשרות לקוחות של הוט ותגידו להם שיש לכם את הבעיה הזאת ואם זה ממשיך אתם פשוט מתנתקים מהם. חד וחלק, זה מפריע לכם דופק לכם שעות מול המחשב בנסיון לסדר משהו שהם עושים אצלהם. לגבי טלוויזיה, הייתי מחובר בזמנו למתב דיגיטל, הייתי מאוכזב ממש אז עברנו ליס.. כמה חמש שנים אני מאמין שאני עם יס ואני מרוצה מאוד, אם יש בעיות מרימים טלפון והם יודעים לתת פיצוי ממש יפה. טלפון, אנחנו רוב הזמן לא בבית, ככה שרוב הכסף הולך על שיחות מהפלאפון, ואין טעם לעבור למספר של הוט במיוחד שבבית המספר של הבזק ממש ממש יפה וקל ![]() ושוב אינטרנט, כן אני מחובר להוט, לפני שבועיים התחברנו לאל חוטי של 012, זה עשה כמה בעיות (מול 012) אז התקשרנו ל012 וסידרו לנו הכל.
# 4 | |
חבר על
|
ציטוט:
והוט אומרים פעם אשמת 012, או שבעיות בתשתית שלהם..... לא מתקנים ולא כלום. אמרו לי לנסוע לבת ים לקבל משהו מהתחנת שירות שלהם שבכלל אין להם קיצר, לא מת עליהם, מזיינים לי הרבה ת'מוח.
![]() |
![]() |
# 5 | |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
ציטוט:
אם זה בעיה בספקית כל העולם ואחותו היה צועק על 012.. תתקשר לחברת הכבלים תבקש שיבוא אלייך טכנאי כי הממירים נתקעים וזה עושה לך הרבה פעמים מצב של אין קליטה, כשהוא יבוא תשאל אותו אם יש צורך במגבר. אם כן, סידרת את כל הבאלגן
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
איכס הוט
אינטרנט חרא תוכניות טלוויזיה בכלל לא מעניינות וכמו שכולם אומרים VOD בשביל מה יש בימינו וידיאו ,DVD מקליט בשביל החרא הזה אני לא ישלם גרוש טוב שאנחנו נמצאים ב YES אני יכול לראות את העונה החדשה של ראש גדול זומזום חוץ מי הטלפון שלהם שאני משתמש בו במשרד שהוא אחלה דבר עדיף לך להיתחרט ומהר תשלם עוד קצת כסף לספקית האינטרנט אתה תקבל לפחות תמיכה נורמאלית תחשוב על זה קצת
# 7 |
חבר בקהילה
|
אנשים חכמים חושבים ככה :
ביאס איכות השידור והערוצים גובהה האינטרנט בסדר אפשר להסתדר למרות ששל הוט עדיף אבל גם של יאס [בזק] סביר עם אימיול סגור אני משחק עם פינג של 30 אחלה מהירות אחלה וכו טלפון אנחנו כמעט ולא מדברים מי שלא מצטרף להוט לא מקבל הנחה לכן זה לא שווה לנו לפחות אנחנו כמשפחה מעדיפים טלויזיה איכותית ואנטרנט סביר לעומט טלפון שאנחנו לא זקוקים לו בצורה שאנחנו זקוקים לטלויזיה איכותית [וזולה יחסית] |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
הוט אחלה חברה, בעיקר שירותי הטלפון והטלויזיה .
# 9 |
חבר מתקדם
|
הוט חרא של דבר
פשוט אין מה לראות, תוכניות זבל וסרטים ישנים בטירוף שלא יעניינו אפילו את הכלב שלי הייתי אצל דודה שלי למשך שבוע כשהיה להם הוט וזה היה סיוט, אין לך מה לראות והממשק של הממיר פשוט איטי ומייסר אני זוכר שהייתי מעביר ערוץ היה לוקח לו הרבה זמן לעבור אין תקצירים לתוכניות שבאות אחרי התוכנית שמשודרת אחרי שדודה שלי עברה ליס היא אמרה שהם פי אלף יותר טובים ביס יש את הסדרות הכי נחשבות, מחדשים עם הסדרות כל כמה זמן, איכות צפייה גבוהה וגם התאמה למסך רחב סרטים יפים ומחדשים את הארסנל של הסרטים כל כמה זמן, בנוסף שיש שידורים של הסרטים שיצאו מ-YES SHOW (שבאמת משתלם) אחרי זמן מסויים יש מרתונים של סרטים כמו של מת לצעוק שהיה לא מזמן ובימים מיוחדים ובחגים יש התאמה, למשל ביום השישי ה-13 יש מרתון של סרטים מפחידים וכו'.. ויס פשוט מחדשים ומשקיעים בלקוחות מבחינת הכל, סתם לדוגמא חידוש אחרון שהיה ובולט זה הפס התקדמות שהוסיפו בנוסף שהממשק ממיר של יס הרבה יותר נוח ומהיר בטירוף ויש תקצירים לתוכניות שאחרי התוכנית המשודרת וגם לתוכניות של היומיים הבאים וערוצים בלעדיים כמו יס סטארס ועוד שלל של ערוצים ובנוסף קונאן אובריין וג'יי לנו המלכים (: |
![]() |
![]() |
# 10 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
ציטוט:
![]() |
||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |