|
![]() |
# 1 | |
הוסטסניון
|
המלחמה כולה הייתה ניסים
בלי עזרה משמיים לא היינו כאן היום מבחינת יחס כוחות לא היה לנו סיכוי וניצחנו-ועוד בגדול הכל משמיים ציטוט:
איך אתה מסביר את הניצחון ב6 הימים ובשחרור ובעוד מלחמות אם זה לא עזרה משמיים |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
כוח מול מוח - הצבא שלהם מסיבי יותר, אבל מאורגן פחות, בעל מפקדים פחות מוכשרים וחסרי נסיון צבאי. טכנולוגית לנו הייתה עדיפות. רצון מול צורך - אצל הערבים זה רצון לחסל ולמגר אותנו, לא צורך. זה רק הדודבן שבקצפת. אצלנו זה הקצפת לשרוד. אם אנחנו מפסידים במלחמה אין יותר מדינה ואין יותר יהודים. אז אין מה להפסיד, לכן אנשים עושים דברים שלא מצפים מהם לעשות, לכן לא היה מצב שנכנעו כוחות ישראלים, כי הם ידעו שאם הם נכנעים אין מדינה. אלוהים ? איפה הוא היה שכל המשפחה שלי מתה בשואה ? - משפחה דתית... 20+ איש מתו, חלקם בבורות, חלקם מרעב וחלקם בגזים. אלוהים נמצא במוח שלך, אך ורק שם. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
או שיש להם תשובה אחרת אבל מספקת. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אבל אם אתה כבר הולך על הקטע הזה איפה הוא היה, השואה זה עונשים שלפי התורה נתקבלו על התבוללת של יהודים.
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כן,אתה צודק...ואיזה שהיא אמונה בתורה עתיקה שנכתבה לפי אלפי שנים יותר אמינה?? |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אתם פועלים איך שבא לכם, וכולכם זיוף אחד גדול. לי בשואה נרצחו כמעט כל המשפחה של ההורים שלי ואני בטוח שגם לאנשים שהקרובים שלהם היו בשואה נרצחו - פה זה לא היה משנה עם זה דתיים או חילונים פשוט יהודים. בקשר לכל המלחמות, פשוט צה"ל לחם בהיגיון וכל האויבים שהיו באותו זמן במלחמה, לא התארגנו טוב. זה ההסבר היחידי לניצחון. ונריה- איך אתה מסביר שבמלחמות האלה גם נהרגו האנשים האם גם זה היה נס? לסיכום, הכל משמיים? אפילו לא בחלומות. עם הכל משמיים, לא היינו פה. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
למה זה נראה לי שההודעה הזאת באה לנגח?
נריה,וכל מי שאומר שהכל מאלוהים.אני רוצה שתסבירו לי איפה לעזזאל האלוהים הזה היה ב: מלחמה האחרונה בלבנון. בשואה! נרצחו שם ילדים! בפיגוע בסבארו! בפיגוע בדולפינריום! בפיגוע בקפה הלל. איפה האלוהים שלכם היה אז אה? שנוח לכם אתם משתמשים בו ואומרים שהכל בזכותו? איפה הוא היה שנרצחו ילדים איפה??? איפה? |
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
השאלה היא לא איפה הוא היה - השאלה איפה אתם הייתם? אתה שמרת את מצוותיו? אתה הלכת לפי דרכיו? אתה הקשבת לו? אז למה אתה מבקש רחמים? למה אתה שואל איפה הוא? למה כל התלונות הללו? תסתכלו על עצמיכם, ותשאלו את עצמיכם "האם אני בסדר?" אם טוב - כנראה שכן. אם לא, אתה צריך לתקן משהו. מלחמת לבנון השנייה - "איפה היית אלוקים איפה?" - איפה אתה היית בן-אדם? איפה? |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני שואל אותך איפה אלוהים היה בשואה איפה הוא היה שנרצחו ילדים ומה אתה עונה לי? איפה אני הייתי? תגיד זאת תשובה לשאלה שלי? אני לא מאמין באלוהים! סבבה? אז אני לא מחוייב לשמור על המצות שהוא אמר וללכת לפי איך שהוא רוצה. אתם אומרים שהוא רחמן וכו' אז למה הוא נתן שירצחו ילדים אני לא מבין את זה! כנראה שאין אלוהים ואתם סתם מקשקשים. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|