![]() |
# 21 |
Permanently Banned
|
אי מדיה זה האתר
ww.imedia.co.il הרבה מאוד אתרים מפרסמים אותם וכזה אני מפלא שהם לא משלמים מוזר כזה |
![]() |
![]() |
# 22 | |
Permanently Banned
|
שלום לך,
ציטוט:
שלום אליאב, הייתי רוצה להתייעץ איתך בקשר לאדבר נט מישום שאתה כבר איתם דיי הרבה זמן ובטח כבר קיבלת את התשלום שלך הם שלחו לי טופס דו"ח ואמרו לי לשלוח להם חשבונית מס על שם אדבר נט על ככה ככה שקלים הייתי רוצה לדעת לאן אני צריך לפנות כי אמרו לי שצריך לפתוח עסק פטור או משהו לא כל כך הבנתי תוכל להסביר לי מה עשית ? תודה, ויום טוב |
|
![]() |
![]() |
# 24 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מתוך ניסיון, אם באמת עברת את ה-50 ש"ח... (תוכל לראות את זה בחלק ב' של הדו"ח), אתה תצטרך לשלוח להם חשבונית מס, אם אין לך חשבונית מס (כמוני ![]() תתקשר אליהם: 097464973 יענה לך נציג של "אקטיבטק בע"מ" תדבר איתו תגיד לו "שלום אפשר לקבל את אלברט, בבקשה?", תדבר איתו ותגיד לו שאתה עוסק פטור.. ואז הוא יבקש ממך אישור ממס הכנסה שאכן אתה עוסק פטור, אתה תצטרך לפקסס לו את זה + פרטי חשבון הבנק שלך, ולאחר מכן הם יפקידו לך את הכסף המגיע לך. בקשה לעוסק פטור, אתה צריך ללכת לרואה חשבון, ולומר לו מה אתה עושה תסביר לו ואחריי איזה שבוע תקבל קבלות וכל מה שצריך הוא יסביר לך - וזהו ![]() שמחתי לעזור, אליאב. |
|
![]() |
![]() |
# 25 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
תודה רבה רבה עזרת לי מאוד והאם עברתי את ה50 שקלים...הרשה לי לא להגיב ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 26 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא יודע אם עברת
![]() אבל אבל שאני הייתי אצלהם.. אז נכנסתי ביוק בסוף הרבעון.. והיו לי 24 ש"ח ![]() אז זה נדחה לי לרבעון הבא ![]() |
![]() |
![]() |
# 28 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
עד לפני כשנה עבדתי עם אדברנט, קיבלתי מהם בסופו של דבר כ-200 ש"ח ללא כל בעיה.
אני רשום כעוסק פטור ולכן לא שילמתי מס על הסכום. |
![]() |
![]() |
# 30 |
חבר מתקדם
|
למי שרצה את אליקומפ... elicomp.co.il
בכול מיקרה... אני מאמין שאדוירנט רציניים יותר מאיימדיה... איימדיה לוקח להם שבועות להגיב להודעות ודברים... אני בקרוב פותח אתר גדול חדש... אשמח אם מישהו מכם יביא לי את מיספר הטלפון של מנהל אדוירנט
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|