הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 28-12-05, 03:45   # 21
Dima
אקס מנהל

מיני פרופיל

Dima לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי aviram5a
לך,תהנה לך ..
אני בטוח שאמא שלך לא תשמח לראות את הארון שלך חס וחלילה.

אני רק רוצה להודות לך על זה שאתה כל כך טוב לב ומאחל לאנשים פה כאלה דברים טובים (כתוצאה מאינטרסים פוליטיים), פשוט אין לי מילים לתאר... את הזוועה שאני מרגיש כשאני שומע את המילים האלו! אתה יותר גרוע מערבי! אתה יודע את זה?! מי שמאחל ליהודי להמצא בתוך ארון (או אפילו מזכיר את זה) מקומו בחמאס!

אז פינו את קרובי המשפחה שלך, ולומר לך משהו? מגיע להם! הם גרו בשטח לא חוקי במדינת ישראל, הם אפילו לא שילמו ארנונה.

אגב, אני יכול לומר לך שאני גר באשדוד ובמקרה אני ואבא שלי נסענו לכוון של ניצן, יש שם קרוילות ממש לא רעות, אני לא מבין מה אתם כל כך בוכים.

וכן, אני יודע את שיטות הלחץ שלכם, אתם אוהבים ללחוץ על אנשים בדעות שלכם בעזרת מוות, ארונות קבורה, ערבים שרצחו, ראיתי מספיק סרטים וסרטונים לפני ההתנתקות.

ועוד משהו, אני מן ההתחלה הייתי בדעה של בעד ההתנתקות וגם עכשיו אני בעד, חוץ מזה שהם קיבלו בתים לא רעים בכלל, והם הולכים לקבל עכשיו פיצויים למרות שלדעתי בכלל לא מגיע לאוכלי חינם האלה.

שימו לב

ההודעה הזאת נכתבה לפני הסיפורים שסופרו עכשיו.
רק שתבנו עד כמה שזה חוזר על עצמו.

Last edited by Dima; 28-12-05 at 03:52..
  Reply With Quote
ישן 28-12-05, 03:52   # 22
aviram5a
Permanently Banned

מיני פרופיל

aviram5a לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Dima
אני רק רוצה להודות לך על זה שאתה כל כך טוב לב ומאחל לאנשים פה כאלה דברים טובים (כתוצאה מאינטרסים פוליטיים), פשוט אין לי מילים לתאר... את הזוועה שאני מרגיש כשאני שומע את המילים האלו! אתה יותר גרוע מערבי! אתה יודע את זה?! מי שמאחל ליהודי להמצא בתוך ארון (או אפילו מזכיר את זה) מקומו בחמאס!

אז פינו את קרובי המשפחה שלך, ולומר לך משהו? מגיע להם! הם גרו בשטח לא חוקי במדינת ישראל, הם אפילו לא שילמו ארנונה.

אגב, אני יכול לומר לך שאני גר באשדוד ובמקרה אני ואבא שלי נסענו לכוון של ניצן, יש שם קרוילות ממש לא רעות, אני לא מבין מה אתם כל כך בוכים.

וכן, אני יודע את שיטות הלחץ שלכם, אתם אוהבים ללחוץ על אנשים בדעות שלכם בעזרת מוות ארונות קבורה, ערבים שרצחו, ראיתי מספיק סרטים וסרטונים לפני ההתנתקות.

ועוד משהו, אני מן ההתחלה הייתי בדעה של בעד ההתנתקות וגם עכשיו אני בעד, חוץ מזה שהם קיבלו בתים לא רעים בכלל, והם הולכים לקבל עכשיו פיצויים למרות שלדעתי בכלל לא מגיע לאוכלי חינם האלה.

בוא נתחיל בזה שלא איחלתי ואני לא מאחל לך להיות בתוך ארוך קבורה !!!!!!!! אל תגיד דברים שלא אמרתי !
אמרתי שאם תלך לעזה ירצחו אותך שם !!!
ובוא אני יגיד לך מש'ו ..אין לי דוד אחד או קרוב משפחה שהיו בהנתקות אז אל תבלבל את השכל בבקשה!
ותתאר לך שהיו אומרים לך יום אחד אתה לא גר כאן יותר ומעבירים אותך למקום אחר ..
ושערבים יגורו בבית שלך ואתה תראה בטלויזיה בתי כנסת נשרפים באיזור שגרת בו !

אתה כמו כל הצפונים האלה לא אכפת לכם כלום אני לא אגיד יותר מה אני חושב כי אני על סף התפרצות!
נראה איך תגיבו כשיפנו אתכם מהבית,מהאיזור ומהחברים ! קל להגיד שיפנו אותם ..קשה להתפנות!
  Reply With Quote
ישן 28-12-05, 03:57   # 23
Dima
אקס מנהל

מיני פרופיל

Dima לא מחובר  

ציטוט:
בוא נתחיל בזה שלא איחלתי ואני לא מאחל לך להיות בתוך ארוך קבורה !!!!!!!! אל תגיד דברים שלא אמרתי !
אמרתי שאם תלך לעזה ירצחו אותך שם !!!
ובוא אני יגיד לך מש'ו ..אין לי דוד אחד או קרוב משפחה שהיו בהנתקות אז אל תבלבל את השכל בבקשה!
ותתאר לך שהיו אומרים לך יום אחד אתה לא גר כאן יותר ומעבירים אותך למקום אחר ..
ושערבים יגורו בבית שלך ואתה תראה בטלויזיה בתי כנסת נשרפים באיזור שגרת בו !

אתה כמו כל הצפונים האלה לא אכפת לכם כלום אני לא אגיד יותר מה אני חושב כי אני על סף התפרצות!
נראה איך תגיבו כשיפנו אתכם מהבית,מהאיזור ומהחברים ! קל להגיד שיפנו אותם ..קשה להתפנות!

כן? אז אוליי בוא ונשאל אותם למה הם גרו בכלל ליד מקומות שגרים שם ערבים? כאילו, ממש נוח להם.
הם מאשימים בהכל את הערבים, לא משלמים מיסים ולא ארנונה.

לכל אחד יש שם שטח גידול פירות וירקות שמהם הוא מרויח לא קצת, אחלה חיים.

אותנו בחיים לא ייפנו, לומר לך למה? כי אני גר בעיר, לא בהתנחלות.
אנחנו משלמים ארנונה, יש לנו טבו על הדירה שלנו, הכל שייך לנו באופן רשמי.

והכי הכי חשוב, אנחנו לא גרים ליד ערבים (הם לא נמצאים מולנו).
  Reply With Quote
ישן 28-12-05, 05:13   # 24
shev.com
עסק רשום [?]

מיני פרופיל

shev.com לא מחובר  

אוקיי.. ראיתי את הדיון הזה ומספר דברים:

1. חוקי מדינת ישראל הם החוקים העליונים פה. מדינת ישראל העבירה החלטה שתנועת "כך" היא מחוץ לחוק וזה סוגר את הנושא לגבי כל הנושא של תנועתו של כהנא וסמליה. הם אסורים בהחלט.

2. דיעות פוליטיות הן דבר לגיטימי. יש הרבה תחושות עם הדיעות הפוליטיות ואני מכבד כל משתמש והדיעה שלו, גם אם היא לא תואמת את דעתי והשקפתי הפוליטית או העולמית.
אני לא חייב לאהוב אותו או אפילו לחבב אותו, אבל אני בהחלט מכיר בעובדה שיש אנשים עם השקפת עולם שונה משלי (לא נכון!!!).

3. קריאות שאין לבטוח בערבים ודוגמאות של "ערבי שניסה לאנוס.." מיותרות. יש לצערנו עשרות אנסים ושודדים ישראלים יהודים שיושבים בבית הכלא. עליהם לא שמעת? מקרה ספציפי שאתה מכיר כמובן מחזק תחושות אישיות שלך ובהחלט אני מסכים שכל אירוע שהוא קרוב אליך משפיע יותר מאשר אירוע שקוראים עליו בעיתון, אבל עם זאת, הפורום הזה הוא לא פורום פוליטי ואני לא אנסה לשכנע אותך ואתה לא תנסה לשכנע אף אחד אחר פה בדיעות כאלה ואחרות. יש מקומות אחרים להתבטאויות בנושאים פוליטיים. אין צורך להלהים את הרוחות בנושאים טעונים האלה. לא פה לפחות. יש פה גולשים מכל העמים והדתות, גם ערבים וגם יהודים וגם נוצרים, וזה לא המקום ולא הדרך לקידום נושאים מהסוג הזה.

4. אבקש להמנע מהערות בעלות אופי גזעני בפורום (זה גם בחוקים של הפורום במידה והבקשה המנומסת שלי לא מובנת ואני לא רוצה לתת באנים לאף אחד).

"סעיף 5 ז. חל איסור על פירסום הודעות שיש בהן פגיעה בדת (כל דת), סמלי דת, סמלי מדינת ישראל והעלבה או פגיעה על רקע מוצא משפחתי או עדתי, פגיעה בערכי היהדות או הכחשת או המעטת השואה."

5. אחד המשפטים שאני משתמש בו בעולם העסקים הוא: "גם למרצדס(הרכב האמין ביותר) יש מוסכים בשביל תקלות" והכוונה פה היא שלכל עם יש את העבריינים שלו והפושעים שלו והפוגעים בחוק. גם אצל היהודים, גם אצל הערבים, אפילו בפינלנד!

סולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ מפעילת שב.קום - שירותי אחסון אתרים מאובטחים
טל: 03-6421228 http://shev.com

Reply With Quote
ישן 28-12-05, 11:48   # 25
aviram5a
Permanently Banned

מיני פרופיל

aviram5a לא מחובר  

אלון,כמובן שיש ישראלים שלדעתי (סלחו לי) לא מגיע להם לחיות..
והקטע עם האנס הנושא המרכזי היה להראות כמה הוא היה "טוב" ופתאום החליט ..
הוא היה קבלן מאוד ותיק במושב שלנו,הותק שלו הראה על מקצועיות ואמינות ...
  Reply With Quote
ישן 28-12-05, 11:59   # 26
Beesites
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?]

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Beesites שלח הודעה באמצעות MSN אל Beesites

Beesites לא מחובר  

ציטוט:
אלון,כמובן שיש ישראלים שלדעתי (סלחו לי) לא מגיע להם לחיות..
והקטע עם האנס הנושא המרכזי היה להראות כמה הוא היה "טוב" ופתאום החליט ..
הוא היה קבלן מאוד ותיק במושב שלנו,הותק שלו הראה על מקצועיות ואמינות ...
וכמה אנסים ישראליים יש? תפתח עיתון ותיראה איפה אתה חי.

ולא הבנתי - למה אתה מערב את ההתנתקות? מה הקשר להתנתקות? כך הוכרזה כארגון טרור הרבה לפני שמישהו העלה בדעתו לבצע את ההתנתקות.

בוא נחזיר את הדיון לנקודה שבה היינו. כך חותרת תחת ערכי הדמוקרטיה. כן, אותו סוג משטר שמאפשר לך את החופש להביע את הדיעות שלך, שמאפשרת בחירות חופשיות ושיוויוניות.

אתה באמת היית רוצה לחיות במדינת הלכה?
  Reply With Quote
ישן 28-12-05, 12:04   # 27
aviram5a
Permanently Banned

מיני פרופיל

aviram5a לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Beesites
וכמה אנסים ישראליים יש? תפתח עיתון ותיראה איפה אתה חי.

ולא הבנתי - למה אתה מערב את ההתנתקות? מה הקשר להתנתקות? כך הוכרזה כארגון טרור הרבה לפני שמישהו העלה בדעתו לבצע את ההתנתקות.

בוא נחזיר את הדיון לנקודה שבה היינו. כך חותרת תחת ערכי הדמוקרטיה. כן, אותו סוג משטר שמאפשר לך את החופש להביע את הדיעות שלך, שמאפשרת בחירות חופשיות ושיוויוניות.

אתה באמת היית רוצה לחיות במדינת הלכה?
אני יודע שתנועת כ"ך הוקמה לפני ההתנתקות,הזכרתי את ההנתקות כדי לתת דוגמא לכל ה"יפי נפש" שלא אכפת להם כלום ...

ולמה ששרון עשה בכנסת אני לא קורא דמוקרטיה !
  Reply With Quote
ישן 28-12-05, 12:15   # 28
Beesites
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?]

מיני פרופיל

Beesites לא מחובר  

ציטוט:
אני יודע שתנועת כ"ך הוקמה לפני ההתנתקות,הזכרתי את ההנתקות כדי לתת דוגמא לכל ה"יפי נפש" שלא אכפת להם כלום ...

ולמה ששרון עשה בכנסת אני לא קורא דמוקרטיה !
שוב אתה גורר את הדיון להתנתקות.

ולא הבנתי את התשובה לשאלה - היית מעוניין לגור במדינת הלכה?
  Reply With Quote
ישן 28-12-05, 12:17   # 29
Potatoz
חבר על

מיני פרופיל

Potatoz לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Beesites
שוב אתה גורר את הדיון להתנתקות.

ולא הבנתי את התשובה לשאלה - היית מעוניין לגור במדינת הלכה?
בני, סליחה על הבורות אך תוכל בבקשה להגדיר לי מה זאת "מדינת הלכה"?

תודה, אלון.
ישן 28-12-05, 12:20   # 30
Beesites
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?]

מיני פרופיל

Beesites לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Dream
בני, סליחה על הבורות אך תוכל בבקשה להגדיר לי מה זאת "מדינת הלכה"?

תודה, אלון.
מדינה שהחוקים שלה הם חוקי ההלכה היהודית.
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום