|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
רציתי לפתוח חברת איחסון לפני שנה
חיפשתי רייסלר... בגוגל :P ואז גיליתי שיש אתר שלם על איחסון אתרים וכו' בשם HOSTS באתי, נרשמתי וחיפשתי רייסלר.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
לפני כהמון זמן חיפשתי משהו בגוגל ומצאתי את הפורום, ראיתי שמעניין. (הוסטס הישן), לאחר כמה זמן שוב פעם ראיתי את הוסטס דרך גוגל ושוב פעם ואז בסוף נרשמתי וניהיתי פעיל.
# 3 |
חבר בקהילה
|
אממ אני הגעתי לפני הפתיחה של הוסטס הישן...
למי שלא יודע, דני הקים את Hosts מפורומי האכסון שהיו בזמנו [וחזרו כרגע] בIBHeb. אז לפני הפתיחה נכנסתי לכאן ונרשמתי, הייתי משתמש מספר 4. |
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
חיפשתי בגוגל ,"הוסטינג" ... ונחשו מה מצאתי? את פורום הוסטס.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
חפשתי בגוגל הוסטינג ומצאתי את הוסטס.
זה היה בערך לפני שנה וחצי+- , שנכנסתי רק עשיתי בהשוות חבילת אחסון שהיו ולא ידעתי שזה גם פורום(או שידעתי וזה לא עניין אותי לא זוכר), מה שכן היה לי משתמש. ואז אין לי מושג למה הגעתי לפה שוב נרשמתי עם משתמש SOMEBODY שהחליף לי את כל הכינויים הישנים שלי והתחלתי להתנחל פה ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
זאת אומרת ....רוב מי שנכנס לפה זה מפה לאוזן....
אני לפני שנתיים הכרתי את הפורום עוד בעיצוב הישן בחיתולים ונכנסתי פעם בכמה זמן להכנס... איך הגעתי ? נראה לי חיפשתי בגוגל "אחסון חינמי" או משהו כזה... |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
לא זוכר איך..
אני חושב כשהבעלים לשעבר של פיגוז.קום חיפש שרת יעודי והביאו לי קישור לזה. בכל אופן זה היה לפני יותר מ8 חודשים אני חושב, בתקופה של דניאל ועוד כמה =] |
![]() |
![]() |
# 8 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
לפני שנה + אולי אפילו יותר התחלתי להתעניין יותר באינטרנט בנושא האתרים,וכמו כל ישראלי ניסיתי להתקין כל היום פורומים....וכשחיפשתי phpbb אין לי מושג איך אולי בגלל שחיפשתי את המילה "התקנת פורום" או משהו דומה מצאתי את הוסטס בפעם הראשונה פשוט פתחתי את האתר וסגרתי כי ראיתי שזה לא מה שאני מחפש.....אח"כ כבר התחלתי עם עולם האתרים יותר רציני...למדתי והשכלתי פה בהוסטס אחרי כמעט 3-4 חודשים של חרישה פתחתי את החברה שלי עם IDOZ (מהפורום...בערך..הוא כבר לא גולש הרבה) ואחרי 8 חודשים סגרתי אותה מסיבות אישיות שלא קשורות לאשכול....במשך הזמן למדתי פה תיכנות (בערך מפה.....אפשר להגיד שיותר מכל אתר אחר) וזהו...
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() שלחו לי באיסיקיו לינק, להראות שהוא מחפש שרת וכל זה. לא הבנתי כלום בזה. מאז אני פה ![]() אגב, זה היה יותר משנה! איך הגעת ל 8 חודשים? חח
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
מכמה מקומות.
בעיקרון בגלל phpbbheb, בנוסף בגלל ibheb. בphpbbheb ניהלתי (עדיין מנהל) ובאותו זמן גם עבדתי בk-host.net ככה שהייתי צריך בעיקרון להגיע הנה.. ונחשו מה? הגעתי.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|