הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 02-06-08, 22:29   # 11
A.M.F
חבר וותיק

מיני פרופיל

A.M.F לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי mayden צפה בהודעה

כותרת האשכול שאליו נכנסת "עתודה". כלומר, הוא רוצה לדעת פרטים על עתודה וכו'. בשביל להתקבל לעתודה צריך ציון מינימלי של סביבות ה520 בפסיכומטרי. (כלומר - צריך לדעת אם הוא בכלל מועמד מתאים לעתודה. למה חשבת שאני צריך את המידע הזה בשביל הידע האישי שלי? )

הציון הכי מינימילי בשביל להתקבל לא משנה לאיזו פקולטה בעתודה, זה בסביבות ה520+-. לכל פקולטה שונה בעתודה, צריך ציון אחר. לדוגמא אם אתה רוצה להיות בעתודה כמישהו שילמד רפואה\יהיה בעל תואר ברפואה, תצטרך להוציא בסביבות ה700+-. מחשבים? בסביבות ה600-650+- (לא סגור על זה סופית).

יש לך (בינתיים כמו שכתבת) פרופיל קרבי. כלומר, אתה תשובץ למשהו קרבי אם לא תתקבל לאחד מיחידות המודיעין. לפרוייקט גאמא, אם אתה במסלול מחשבים בבית הספר יישלח לך זימון בשבועות הקרובים, משם צעד לפי ההוראות ששולחים לך. (שאלון באינטרנט וכו'..)

ממר"ם? אתה צריך להיות בעל פרופיל עורפי ו\או בן יחיד.
אין בעיה, סתם קפצתי עלייך בגלל השאלה הראשונה. לא סובל כששואלים אותי את זה.

Reply With Quote
ישן 04-06-08, 13:58   # 12
dabi
חבר וותיק

מיני פרופיל

dabi לא מחובר  

השאלה אם למי שנשלח לו המכתב הזה זה אומר שיש לו יותר סיכוי?
או שזה אומר שהוא משהו מיוחד?
או שזה סתם נשלח לחצי מיליון אנשים
  Reply With Quote
ישן 04-06-08, 14:03   # 13
aviho1
Winner

מיני פרופיל

aviho1 לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי dabi צפה בהודעה
הרבה ילדים בבית ספר שלי קיבלו את זה אז אני לא בטוח כמה זה מיוחד.
ישן 04-06-08, 14:55   # 14
mayden
Авторитет

מיני פרופיל

mayden לא מחובר  

ציטוט:
סתם נשלח לחצי מליון אנשים. מה שייקבע בסופו של דבר זה הציון בפסיכומטרי.

ציטוט:
" זוכרים בשביל ללמוד, יודעים בשביל ללמד, מבינים בשביל לתכנת.."
  Reply With Quote
ישן 04-06-08, 17:15   # 15
הכומר
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (:

מיני פרופיל

הכומר לא מחובר  

המלצה שלי, אל תלך לעתודה.
אני גם חשבתי ללכת לעתודה, אבל אתה יכול לומר לי ב100 אחוז שמה שתבחר עכשיו, כשאתה עדיין ילד, זה מה שתרצה לעשות כשתהיה מבוגר יותר?

עכשיו אתה אוהב מחשבים, מה עם אחרי 10 שנים שתהיה בצבא ותעסוק בנושא ימאס לך ולא תרצה יותר לעסוק בזה? לא חבל על ה10 שנים שאתה במסגרת הצבא?

אז קח בחשבון שאתה הולך להיות במסגרת של הצבא לפחות 7 שנים.

משהו מאוד יפה חבר שלי אמר לי, אני לא זוכר בדיוק את המילים המדויקות אבל זה הולך ככה :
למה שלא תעשה בצבא מה שלא היית עושה באזרחי. כלומר אם אתה מתכוון באזרחי לעבוד במשטרה,בימ"מ או כל עבודה הדורשת פעולות עם נשק אז תהיה בצבא בתפקיד אזרחי(ג'ובניק) אם אתה מתכוון להיות באזרחי עובד מחשבים או עבודה שהיא בעצם הפוכה מה"עבודה" שאתה תעשה בקרבי בצבא אז לך לקרבי וכך תוכל לחוות את ששני המצבים, כי אחרת אתה תהיה רק בחלק אחד ולא תוכל לחיות חיים שלמים(פירוש שלי).
  Reply With Quote
ישן 04-06-08, 17:38   # 16
A.M.F
חבר וותיק

מיני פרופיל

A.M.F לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי הכומר צפה בהודעה
משהו מאוד יפה חבר שלי אמר לי, אני לא זוכר בדיוק את המילים המדויקות אבל זה הולך ככה :
למה שלא תעשה בצבא מה שלא היית עושה באזרחי. כלומר אם אתה מתכוון באזרחי לעבוד במשטרה,בימ"מ או כל עבודה הדורשת פעולות עם נשק אז תהיה בצבא בתפקיד אזרחי(ג'ובניק) אם אתה מתכוון להיות באזרחי עובד מחשבים או עבודה שהיא בעצם הפוכה מה"עבודה" שאתה תעשה בקרבי בצבא אז לך לקרבי וכך תוכל לחוות את ששני המצבים, כי אחרת אתה תהיה רק בחלק אחד ולא תוכל לחיות חיים שלמים(פירוש שלי).
יפה.
אתה צריך למצוא את האיזון שלך, ורק אחרי שתהיה בשתי הקצוות, תוכל למצוא את האיזון המתאים.
  Reply With Quote
ישן 04-06-08, 19:49   # 17
Elior
נשמה של הפורום

מיני פרופיל

Elior לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי הכומר צפה בהודעה

הכל טוב ויפה, אבל נסיון של 10 שנים במחשבים בצבא, יתרום לו המון באזרחות במציאת עבודה במחשבים...אז למה לא להשתמש בנסיון הזה?

וזה עובד גם הפוך, אומנם לדעת רבים לא באותה רמת חשיבות, אבל זה עובד...
למשל להיות מאבטח\קב"ט ומשם להתקדם הלאה לתפקידי ביטחון גבוהים יותר ידרשו נסיון בתפקיד קרבי בצבא...
ישן 04-06-08, 21:01   # 18
Vitalist
חבר וותיק

Vitalist's Avatar

מיני פרופיל

Vitalist לא מחובר  

קבלתי גם את המכתב הזה.
למרות שאני אקבל דחייה גם ככה רוב (אם אני אחתום קבע יתנו לי כנראה גם בלי זה, כי כבר התחלתי ללמוד באוניברסיטה ואני ביא').
בכל מקרה אני אלך ליום של הטכניון.
משהו עוד הולך לשם? יהיה נחמד להסתובב שם עם משהו, כדי שלא יהיה משעמם או משהו למרות שכמה מהכיתה שלי גם הולכים....
  Reply With Quote
ישן 04-06-08, 21:40   # 19
הכומר
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (:

מיני פרופיל

הכומר לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Elior צפה בהודעה
הכל טוב ויפה, אבל נסיון של 10 שנים במחשבים בצבא, יתרום לו המון באזרחות במציאת עבודה במחשבים...אז למה לא להשתמש בנסיון הזה?

וזה עובד גם הפוך, אומנם לדעת רבים לא באותה רמת חשיבות, אבל זה עובד...
למשל להיות מאבטח\קב"ט ומשם להתקדם הלאה לתפקידי ביטחון גבוהים יותר ידרשו נסיון בתפקיד קרבי בצבא...
ואם עוד 10 שנים לא תרצה לעבוד במחשבים? נראה לך שילד בן 18(אני בן 18 גם אז אני יכול להבין את זה) יודע מה הוא רוצה לעשות כשיגדל? למה לכפות על עצמו מקצוע שהוא לא בטוח ישתמש בו, אם זה היה פסיכולוגיה,מנהל עסקים,משפטים אני יכול להבין את זה כי כמעט בכל סוג של עבודה זה יכול לעזור(פסיכולוגיה - לדעת לנתח אנשים[NLP תגגלו את זה ] מנהל עסקים - עסק עצמאי, ניהול עסק קיים, משפטים - נראה לי שבמדינה שלנו [ובכל מדינה כמעט] אם יש לך ידע במשפטים תוכל לצאת מהרבה צרות או למנוע צרות בעתיד - ולא, ללמוד אזרחות לא מספיק :P ).

תראה, אני לא נגד עצם קיומה של עתודה, אני מכיר כמה וכמה אנשים שכרגע בעתודה חלק מתחרטים חלק נהנים אבל לך תדע מה יהיה עוד 10 שנים...אתה יכול לדמיין את עצמך עוד 10 שנים?

נכון שיחטפו אותו, אז מה? אם תהיה מספיק טוב ובעל ראש פתוח תוכל למצוא עבודה אם לא כמו שהעתודאים מקבלים אפילו יותר, תלוי בכמות ההשקעה.
  Reply With Quote
ישן 05-06-08, 10:32   # 20
sport
חבר וותיק

מיני פרופיל

sport לא מחובר  

ציטוט:
כמעט כולם מקבלים את זה..
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום