![]() |
# 11 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
השאלה אם למי שנשלח לו המכתב הזה זה אומר שיש לו יותר סיכוי?
או שזה אומר שהוא משהו מיוחד? או שזה סתם נשלח לחצי מיליון אנשים |
![]() |
![]() |
# 13 |
Winner
|
הרבה ילדים בבית ספר שלי קיבלו את זה אז אני לא בטוח כמה זה מיוחד.
# 14 | |
Авторитет
|
סתם נשלח לחצי מליון אנשים. מה שייקבע בסופו של דבר זה הציון בפסיכומטרי.
![]() |
![]() |
# 15 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
המלצה שלי, אל תלך לעתודה.
אני גם חשבתי ללכת לעתודה, אבל אתה יכול לומר לי ב100 אחוז שמה שתבחר עכשיו, כשאתה עדיין ילד, זה מה שתרצה לעשות כשתהיה מבוגר יותר? עכשיו אתה אוהב מחשבים, מה עם אחרי 10 שנים שתהיה בצבא ותעסוק בנושא ימאס לך ולא תרצה יותר לעסוק בזה? לא חבל על ה10 שנים שאתה במסגרת הצבא? אז קח בחשבון שאתה הולך להיות במסגרת של הצבא לפחות 7 שנים. משהו מאוד יפה חבר שלי אמר לי, אני לא זוכר בדיוק את המילים המדויקות אבל זה הולך ככה : למה שלא תעשה בצבא מה שלא היית עושה באזרחי. כלומר אם אתה מתכוון באזרחי לעבוד במשטרה,בימ"מ או כל עבודה הדורשת פעולות עם נשק אז תהיה בצבא בתפקיד אזרחי(ג'ובניק) אם אתה מתכוון להיות באזרחי עובד מחשבים או עבודה שהיא בעצם הפוכה מה"עבודה" שאתה תעשה בקרבי בצבא אז לך לקרבי וכך תוכל לחוות את ששני המצבים, כי אחרת אתה תהיה רק בחלק אחד ולא תוכל לחיות חיים שלמים(פירוש שלי). |
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אתה צריך למצוא את האיזון שלך, ורק אחרי שתהיה בשתי הקצוות, תוכל למצוא את האיזון המתאים.
![]() |
# 17 | |
נשמה של הפורום
|
ציטוט:
הכל טוב ויפה, אבל נסיון של 10 שנים במחשבים בצבא, יתרום לו המון באזרחות במציאת עבודה במחשבים...אז למה לא להשתמש בנסיון הזה? וזה עובד גם הפוך, אומנם לדעת רבים לא באותה רמת חשיבות, אבל זה עובד... למשל להיות מאבטח\קב"ט ומשם להתקדם הלאה לתפקידי ביטחון גבוהים יותר ידרשו נסיון בתפקיד קרבי בצבא...
![]() |
# 18 |
חבר וותיק
|
קבלתי גם את המכתב הזה.
למרות שאני אקבל דחייה גם ככה רוב (אם אני אחתום קבע יתנו לי כנראה גם בלי זה, כי כבר התחלתי ללמוד באוניברסיטה ואני ביא'). בכל מקרה אני אלך ליום של הטכניון. משהו עוד הולך לשם? יהיה נחמד להסתובב שם עם משהו, כדי שלא יהיה משעמם או משהו למרות שכמה מהכיתה שלי גם הולכים.... |
![]() |
![]() |
# 19 | |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
ציטוט:
![]() תראה, אני לא נגד עצם קיומה של עתודה, אני מכיר כמה וכמה אנשים שכרגע בעתודה חלק מתחרטים חלק נהנים אבל לך תדע מה יהיה עוד 10 שנים...אתה יכול לדמיין את עצמך עוד 10 שנים? נכון שיחטפו אותו, אז מה? אם תהיה מספיק טוב ובעל ראש פתוח תוכל למצוא עבודה אם לא כמו שהעתודאים מקבלים אפילו יותר, תלוי בכמות ההשקעה. |
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |