![]() |
עתודה
קיבלתי מכתב על עתודה, הרבה בולשיט ויש יום פתוח בתל אביב עוד חודש.
אז ככה הבעיה היא שאני לא יודע לאן ללכת, אני רוצה משהו עם מחשבים והדימלה היא לאן לנסות להתקבל לגאמ"א ממר"מ או בכלל לעתודה? והאם ניסיון להתקבל לאחת מהם יחסום אפשרות להתקבל לשנייה? |
גם אני קיבלתי =] ,
ואחי זה לא עוד חודש זה יום ראשון הבא בלת אביב |
עשית פסיכומטרי? (אם כן - כמה הוצאת?)
מה הפרופיל שלך, אתה יודע ת'קב"א שלך? אתה בן יחיד? תן יותר פרטים. |
ציטוט:
אביהו, אם הפרופיל שלך הוא קרבי אז הסיכויים שלך להגיע לממרם או לגאמא הם נמוכים מאוד. רק עם עתודה אתה "תברח" מקרבי. למה אבל שלא תלך על קרבי? |
ציטוט:
לפי דעתי הוא שאל כמה הפסיכומטרי בשביל לראות מה הסיכויים שלו להתקבל, כי כמו שאתה יודע (או שלא) לעתודה לא מקביל כל אחד, מקבלים אנשים שחושבים שהם יוכלו להצליח בעתודה ואנשים שכמובן יתרמו כמה שיותר לצבא. לפותח האשכול, אני לא מבין למה אתה כל כך מסתבך, הרי יש לך זימון ליום פתוח, תלך ותשאל שם את השאלות, אני מאמין ששם יענו לך את התשובה הטובה ביותר. המשך יום נעים |
עוד לא עשיתי פסיכומטרי אני עושה בחופש אני כרגע בי"א.
יש לי קב"א 53 ודפ"ר 60 שהבנתי שזה לא ממש טוב.. למרות זאת כתבו לי במכתב שאני בקבוצת איכות טובה בלה בלה בלה. ויש לי פרופיל 82 כרגע אבל עוד לא שלחתי את הטופס הרפואי שממולא ע"י הרופא אחרי שאני ישלח אותו ירד לי עוד. |
קיבלתי גם מכתב..
הפרופיל שלי 72.. יש לי סיכוי לאחד מהם (ממר"ם, גאמה)? |
ציטוט:
|
ציטוט:
כותרת האשכול שאליו נכנסת "עתודה". כלומר, הוא רוצה לדעת פרטים על עתודה וכו'. בשביל להתקבל לעתודה צריך ציון מינימלי של סביבות ה520 בפסיכומטרי. (כלומר - צריך לדעת אם הוא בכלל מועמד מתאים לעתודה. למה חשבת שאני צריך את המידע הזה בשביל הידע האישי שלי? ;-( ) הציון הכי מינימילי בשביל להתקבל לא משנה לאיזו פקולטה בעתודה, זה בסביבות ה520+-. לכל פקולטה שונה בעתודה, צריך ציון אחר. לדוגמא אם אתה רוצה להיות בעתודה כמישהו שילמד רפואה\יהיה בעל תואר ברפואה, תצטרך להוציא בסביבות ה700+-. מחשבים? בסביבות ה600-650+- (לא סגור על זה סופית). יש לך (בינתיים כמו שכתבת) פרופיל קרבי. כלומר, אתה תשובץ למשהו קרבי אם לא תתקבל לאחד מיחידות המודיעין. לפרוייקט גאמא, אם אתה במסלול מחשבים בבית הספר יישלח לך זימון בשבועות הקרובים, משם צעד לפי ההוראות ששולחים לך. (שאלון באינטרנט וכו'..) ממר"ם? אתה צריך להיות בעל פרופיל עורפי ו\או בן יחיד. |
קיבלתי גם היום אבל לא קיבלתי מנילה אז איך אני אמור להחליט?
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:55. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ