|
![]() |
# 1 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 2 |
Rar.co.il
|
אני לא פעיל בפורום זמן רב וזכיתי לראות דיונים רבים בנושא. אין פתרון, רוב החברות פה (רוב, לא כולן) הן חברות שמלכתחילה לא מתכננות להיכנס לתחום ברצינות ובגלל זה רווח של 400 ש"ח בחודש ואפילו פחות בשבילן הוא טוב.
לשאלתך, לא אתה לא יכול לעשות כלום בנושא- אם מוכר אחד מוכר נעליים ב 400 והשני ב-200, אפשר לעשות משהו? לא, כך גם במקרה הזה.
# 3 |
מנהל ראשי בדימוס
|
פשוט חבל.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
תאמינו לי באמת כמו שאלמוג אמר פשוט חבל.
יש פה עסקים טובים שפותחים עסק לא בשביל אופנה ולא בשביל לשחק. עסק רציני שהשקעתי בו אלפי שקלים. חבל שאני רואה שמישהו משכיר מאיל מיני יעודי ב 150 ש"ח ומוכר איחסון ב9 ש"ח לחודש. חבל /: השוק היה הרבה יותר יפה אם היו משווים מחירים או עומדים על מחיר שאסור לרדת ממנו לדוגמא : בחבילת איחסון הכי קטנה מחיר הכי זול שאפשר להציע או : 25 ש"ח (לדוגמא בלבד). ואז הכל היה ניראה אחרת. בגלל זה אני מחפש לקנות עסקים שבמקום שהם יריחו בחודש 100 או 200 ש"ח אני אתן להם להרוויח עלי 500 שקל רק שלא יהיה לנו שוק כזה. חבל /: |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
זה לא ישנה כלום. מה גם שאין מצב שכל השוק , או יותר קטן , הפורום יסכים לצור מחירים אחידים או משהו כזה. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | ||
Rar.co.il
|
ציטוט:
עד כמה שידוע לי לקבוע מחירים בין חברות שיהיה אסור לרדת מהם זה לא חוקי, אך אני לא בטוח. ציטוט:
לדוגמא, אני בטוח שלאף גולש בפורום לא היה איכפת אם היה אפשר להתחבר לאינטרנט עבור 5 ש"ח לחודש ללא התחייבות. אין מה לעשות, בעסקים תמיד יהיו חברות שמוכרות בזול יותר וחברות שביקר יותר. לעצור את זה לא צריך לדעתי (כל עוד העסק מוכר בזול אך יכול לספק שירות הגון) ובכלל, עבורי (עבורי= לצרכנים) תמיד טוב שיש תחרות כזאת (של מחירים).
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
נכון לא חוקי בגלל חופש התחרות או משהו כזה..........
![]() |
# 8 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
מנהלי עסקי אחסון תבינו, בעקרון זה לא מעניין את הלקוח בגרוש, תנסו אתם לעשות את השינוי בינכם, לפרסם הודעה כזאת בהוסטס לא יעזור - אל תתלוננו, תנסו להשפיע עם הצעות שונות משלכם. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
אני למשל בימים הקרובי אקנה כאן איחסון מאחת החברות בפורום אבל אני לא אתפתה למחירים נמוכים מכיוון שאני רוצה שהאתר שלי לא ייפול אף פעם ואני מקווה גם שאני לא אצטרך להחליף חברה עקב תמיכה לא טובה..
אני בתור לקוח כאן בפורום, מחפש את החבילה הבטוחה, ותיקה והאיכותית ביותר ולא את הזולה ביותר... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|