|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
ב"ה התעודה שלי ככה תראה:
ספרות:90 הסטוריה:80 תנך: 80 טכנולוגיה - מתכות וכל זה: 85 לשון:60 מתמטיקה:80 אנגלית:65 יסודות המטוס: 80 יסודות החשמל:80 חנ"ג:80 פיסיקה:85 של"ח [ שיעור לא חשוב ]: 80 מחשבים:80 סדנאת אלקטרוניקה: 90/95 הלווווווואי שככה תראה התעודה שלי ![]()
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
כרגע ידוע לי על:
100 במט' הקבצה ב' טפו טפו טפו מעל 70 באנגלית הקבצה א 75 בלשון 85 בתנ"ך 90 בספרות השאר אני לא יודע |
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
אני כבר מלפני חודש הייתי עם חופש
![]() סיימתי יב'. יש עוד שבועיים למסיבת סיום. אני עומד לבכות ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני כבר סיימתי ממזמןןןןןןןןןן
חחחחח אני בחו"ל התחלתי ממשלחת של הבית ספר ובמקום לחזור לארץ המשכתי עם בן דוד שלי טיול בר מצווה (שלו) אני מקווה שההורים שלי לא יקחו תתעודה כי הם יטוסו אלי ויקחו אותי חחחחחחח |
![]() |
![]() |
# 5 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() תענה לי לפרטי שמנמן
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אבל אל תדאגו סידרתי את זה ![]() היא אמרה שלא החזרתי ספרים אז לא יתנו לי תתעודה כמובן הצדקתי את זה אז היא אמרה שהיא תדבר עם המורה שלי שבחופש אני יתן תספרים ואז אני יקח תתעודה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
יש לנו בבית ספר תוכנה שנקראת משוב יש בה את הציוני מגן ככה שאני יודע אותם...
למתענייניםם............... הסטוריה 93 מכ"ט טכנולוגיה 77 מכ"ט מחשב א' 100 מכ"ט סוליד א' 90 מחו" אישית 100 לוגיקה א' 90 לשון והבעה 70 מתמטיקה 331 100 |
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
איזה יום גדול ?
כבר מתחילת יוני אף אחד לא בא לבצפר ועוד 4 ימים יש לי בגרות כל הזין
# 9 | |
נשמה של הפורום
|
ציטוט:
מחר באים רק בשביל התעודות, מתברר שהחליטו לתקוע גם טקס בבוקר כדי שלא יבירזו אחרי שמקבלים תעודה...מיותר...אבל לפחות מסיימים עם זה. עד יום רביעי, שיש בגרות..ואז באמת זה נגמר. חופש מהנה חברה ![]()
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
כיתה ח' :
ממוצע 95 בדוק , קיבלתי היום הצטיינות. מתמטיקה 90-95 הקבצה א' אנגלית 90-95 הקבצה א' חנ"ג 95 היסטוריה 100 ספרות 90 בערך נראה לי הבעה 80-90 תנ"ך : 90-100 ערבית 100 מדעים 95 ג"ג 95-100 לא זוכר עוד מה יש , מחר אני יאמת וישלח כאן. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|