|
![]() |
# 1 | |
חסום
|
ציטוט:
אחי , לא באתי בשום טענה לגבי גלעד . אתה שם לב שבהודעה כתבתי רק על אדם וכתבתי מה זה צריך להיות שלאדם אין אחריות על החברה שלו . אני בכלל לא בא בתלונות אליו אלא לאדם . מבחינתי לגלעד אין כל חלק בעניין כי מי שאשם פה זה אך ורק אדם . אני עשיתי טעות שהלכתי לחברת צד ג' .. אבל חצי מהשוק היום חברת צד ג' .. גם בייסיק נטוורק .. גם דיגיטק .. גם די הוסט .. אלו החברות העיקריות שמשכירות כרגע .. וכולן קשורות לגלעד בצורה זו או אחרת .. רק שאדם כנראה לא יודע איך לתקשר עם גלעד כמו שצריך וחבל .. עריכה : אני מדבר עם גלעד , הוא מעלה לי קופסא , פנטיום 4 , אני איתו על הקו כרגע . Last edited by Extreme-Serv; 21-10-05 at 17:45.. |
|
![]() |
# 2 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
ואני בטוח שהכוונה שלך לא היתה לפגוע, כל שרתי BasicNetwork בבעלותה, אני לא חייב לאף אחד דין וחשבון, אבל אני לא רוצה שיווצר מצב שאני אכלל כמישהו שמשכיר שרתים ללקוחות באמצעות צד שלישי. אבקש שתתקן זאת, או לפחות תכתוב הבהרה לגבי העניין. |
|
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
האמת היא?
צודק... היית צריך לקנות ישר מגלעד אני יודע מה עובר עליך אני עברתי את זה עם דיגיטק. |
![]() |
# 4 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מאכזב לשמוע
ועוד יותר עצוב שבהרבה חברות זה ככה אני גם חיכיתי שבוע ליעודי במקום 3 ימים שהבטיחו לי וכמעט כל החברות עושות בעיות מעצבנות כאלה זה משגע |
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
פשוט בושה.
עצוב לשמוע סיפורים שכאלה ![]() תוספת: נכון עדיף לך לקנות ישירות מגלעד, ולא מאנשים שעושים עלייך כסף ![]() לפעם הבאה רק מגלעד ![]() Last edited by SkyHost.Co.iL; 21-10-05 at 17:01.. |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
extreme serv
יש לי כמה דברים לדבר איתך חשובים שיעזרו לך תוסיף אותי לרשימת ה ICQ שלך. |
![]() |
# 8 |
מנהל ראשי
|
לא יודע ליאור,
דיברתי איתך על זה כמה פעמים (למען הסר ספק לשאר הקוראים - השיחה לא היתה על אדם והשירותים שהוא מספק, אלה כללית בהרבה). |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
אוקי ,
אני לא אומר שאתה צודק. ואדם צודק . אבל . גלעד באמת לא עונה . גלעד באמת לפעמים לא עומד במילה שלו לפעמים לא זמין . . וגם אני מזכיר שאני לא בא נגד גלעד . אבל - חצי מהשוק זה השכרת שרתים דרך גלעד , וזה בעיה ! חברות שצריכות לפרט שזה צד 3 !!!!!!!!!! והם תלויים בגלעד . חברות נופלות בגלל עסקאות כאלה . ואני עד לכך ! אז תפסיקו זה שאתם רושמים באתר שלכם - השכרת שרתים ומתלהבים . בעצם זה לא שלכם . זה דרך גלעד . תפרטו את זה - אל תיתלהבו שיש לכם שרתים להשכרה דרך צד 3 !
משתמש חדש
|
אדם,
פשוט בושה. למה אי אפשר לתת לקוח את המגיע לו? למה לשקר? לנתק בפרתצוף?! |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|