|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
אז למה לא כתבת עליהם ביקורת?
חבר על
|
ציטוט:
הוא יכול לתת אלף ביקורות רעות למה זה יפריע לי?? אני יודע שאני עשיתי את הדבר הנכון. את הכסף שמגיע לו הוא יקבל, הוא אמר לי בעצמו תסגור מחר, אבל על הקללות שהוא הביא בי, ועל האיומים שהוא הביא בי הינה אחד: Ran-Digital-Serv (07:21 PM) : ונשבע לך באמא שליי שהיום אין לך איסיקיו Ran-Digital-Serv (07:21 PM) : באמא שלייייייייייייייייייייייי Ran-Digital-Serv (07:21 PM) : 6023234 יופי המספר שלך לא מתחיל ב1 קבל היום פריצה אתם פה לא מכירים את הבעלים. אם הייתי נותן לו עד מחר הוא היה מוחק לי את כל השרת, אני מכיר את הבעלים שם. בקיצור, אני יודע שאני לא יכנס לכל הגנון הזה. הם ילדים שלא מבינים מעצמם כלום. ירין, Office-Serv.
# 3 |
הוסטסניון
|
באמת? עכשיו הדברים יותר מובנים!
פעלת בחוכמה ירין! בהצלחה בהמשך!
הוסטסניון
|
לא עשית בחכמה עם כל הכבוד ירין .
יש דבר כזה הנקרא "דרך ארץ" . אתה מעוניין להיפרד משותפך לשרת ? אין בעיה כלל וכלל ! ->> מוריד לו פשוט גישות SSH לשרת . משאיר לו את השרת עד שהוא יכול להסתדר עם שאר הלקוחות שלו . אני מאמין שאתה עצמך לא תרצה שדבר שכזה ייקרה לך . אני אישית חוויתי זאת כאשר הייתי עם דיגיטק וכל כך הצטערתי על הרגע שבכלל דיברתי עם משה . אני בטוח שזה לא יהיה לך נעים שיעשו לך דבר כזה אבל מה שכן מומלץ לזכור משפט אחד : "הגלגל תמיד מסתובב , יום אחד אתה למעלה ובאחר אתה למעטה" . ומניסיון מה שאתה עשית עוד יחזור אליך ואתה לא תדע מאיפה זה בא לך . ואתה תרגיש כל כך רע ואז תיזכר במה שאתה עשית ורק אז תגיד "ואי מה עשיתי ?" . אני מאחל לשניכם בהצלחה ורן אני מדבר איתו כבר בפרטי לגבי ההמשך שלו בעסקי האחסון . לגביך ירין אני מקווה שתקבל בבום את אותו הדבר כפי שעשית לרן . שבוע מעולה . |
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
אבל אני מכיר את הבנאדם הזה יותר טוב ממך ומכל אחד כאן . הוא בלי לחשוב פעמים היה מוחק לי את הכל הלקוחות בשרת שלי !. אני לא מוכן לתת ללקוחות שלי לסבול ביגלל איזה אחד שבלו להרוס חברה . וכניראה הוא יסגור את החברה . ואני מאמין שהוא לא יחזיר את הכסף ללקוחות , אלה ל יתחבר יותר לאייסיקיו , וזהו . בקיצור , שיצא לך לדבר איתו אתה תבין . ירין, Office-Serv.
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
הוא רצה להחזיר את כספי הלקוחות אך הלקוחות יועברו אליי עד לתום תקופת התשלום ובמידה ולאחר מכן יהיו מעוניינים להמשיך - בשמחה . בכל מקרה ירין כבר אמרתי את דעתי ואותו רן לא יכול למחוק לך את כל המשתמשים פשוט במידה ואתה מוריד לו את כל הגישות . כולל של האדמין מוד רק שהלקוחות שלו יהיו בסדר לבינתיים . לפי דעתי אתה עדיין יצאת לא בסדר במקרה הזה ולא לא בגלל שהלקוחות שלו עוברים לשרתים שלי או משהו בסיגנון . רשמתי את ההודעה שלי עוד לפני שבכלל הספקתי לדבר איתו . תחשוב על המעשה שעשית ברגע שהשארת את הבנאדם ללא השרת שלו וללא כלום , לאחר מכן אתה מוזמן לחזור אליי עם תשובה לפרטי ולאמר לי מה היית מרגיש אם כך היו עושים גם לך . שבוע טוב , מאור . |
|
![]() |
# 7 | |
חבר על
|
ציטוט:
כמו שאמרתי לך , כל השרתי משחק שלי למטה ביגללו . עכשיו, תאר לך הייתי משאיר אותו?! בקיצור , אני לא מתכוון להגיב פה יותר . את שלי אני אמרתי . להיתראות, ירין, Office-Serv. עריכה: מאור , תיקרא פה: http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=22604
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
זה שהוא השתמש בהרבה משאבים ולא כמו שציפית בעייה שלך שלא הסדרת את זה איתו לפני. |
|
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
מאור, מה הוא יכל לעשות אם השותף שני לא שומר על החוקים ומנצל את כל השרת? כך שירין לא יוכל לעשות דבר?.
חבר פורום
|
ציטוט:
מנצל תשרת? היו לי אך ורקק 8 לקוחות לשרתי משחק.!!!!!! לו היה מעל 20 שרתי משחק אני לוקח את כל המקום בשרת? אתה לא יודע בכלל מה הולך בשרת הוא מביא לכל אחד ssh עד שעלינו על התומך שלו פיני שפדוב שהוא חילק לכל העולם שרתי משחר על חשבון החבר ונשרף שרת בגלל זה.!
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|