|
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שגיאה קטנה בתרגום הפורום - עיש לי 90% מלא התיבת הודעות פרטיות - רושם באנגלית
Your PM box is 90% full. |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שגיאת תרגום ובעיה
אני רוצה להיכנס למד אזהרות שלי ולא יכול - רושם לי: An Error Has Occured An error has occured, the following message has been left below: : You do not have permissions to view warnings information |
![]() |
# 4 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
הגדרות החתימות לא שונו, תמיד הייתה את ההגבלה הזאתי. |
|
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
ההצעה שלי - להרשות ביקורת אתרים גם לאתרים עם מערכות מוכנות. עדיין לא הבנתי מה הבעיה עם מערכות מוכנות (הכוונה סקריפטים בלבד , לא כל האתר).
|
![]() |
# 6 |
חבר על
|
בשינוי הטקסט בחתימה נוצרת הערה:
Your signature can not be longer than 500 characters including BBCode markup. אפשר להגדיל את כמות התווים? או לפחות שלא יכללו את תווי הBBCODE? תודה מראש. עדכון: אופס, לא שמתי לב שענית לי... לא, זה לא תמיד היה... עובדה שהחתימה הקיימת שלי עוברת את ה500 תווים, ועוד חתימות רבות שאני יכול להצביע עליהם של המון משתמשים בפורום... עם עובדות לא מתווכחים... קח את החתימה העכשווים שלי כמו שהיא ותנסה לשמור אותה אצל מישהו ותראה שזה לא יתאפשר... אז איך זה שבעבר זה התאפשר לי? Last edited by דוד לוי; 08-01-07 at 15:32.. |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
בטעות פירסמתי באשכול הלא נכון.
1. מציעים פה? אם כן, אני מציע לפתוח פורום "מכרזים". בזמן האחרון הרבה עסקים מציעים מכרזים שונים, אז אני מציע לפתוח כזה פורום, לעסקים חוקיים כמובן, ושהיה בו מנהל שיעקוף את זה שאף עסק לא מרמה, מוסיף דברים, דוחה בשביל להרוויח עוד כסף וכו'. ככה זה יסדר קצת את הפורום, אפשר אפילו בתוך תת פורום בהצעות איחסון לעסקים רשומים. ברק. 2. האם אפשר להגדיל מעט את החתימה? או לא לכלול את תווי הביביקוד? |
![]() |
# 8 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
בקשר ל1. לא, מה רע שזה ישאר בפורום הנוכחי?..
בקשר ל2. גם לא, למרות שדוד אוהב להתווכח, ההגבלה לא שונתה...היא ככה מאז ומתמיד, ויש מספר תווים מסויימים ללא BBCODE ומספר תווים מסויימים עם...ככה זה עובד. יש לך 500 תווים כולל הBBCODE ו250 ללא הBBCODE.. וכאן הדיון הזה נגמר. לדברים האלו יש סיבות חבר'ה, זה לא סתם, אח"כ מתלוננים פה על גלישה איטית בגלל החתימות (איפה החכם שיגיד "אז מי שמתלונן, שיבטל תצוגת חתימות!", אז לא, אני לא רואה סיבה שהוא יבטל בשביל שמישהו אחר יכניס עוד תמונה או סתם טקסט..).. הידעתם שפעם היה מותר כאן פלאש בחתימה?....אתם יודעים איך אח"כ הפורום סבל מזה? אז בחיית, מספיק לפינוק...מעניין איך כל המשתמשים האחרים מסתדרים ורק 10-20 אנשים מתלוננים כאן קבוע על אורך חתימה. |
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 10 |
מנהל ראשי בדימוס
|
|