![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
שובר גוגל..די דחוף.
שלום.
קיבלתי שובר של 200 שקל לפרסום באדוורדס. אני לא מעוניין להשתמש בתכנית מעבר ל 200 ש"ח כרגע. אני יכול לשים רק את ה 200 האלה ללא לתת פרטי חשבון? אני רוצה שתיהיה הגבלה של ה200 האלה, כשהם יגמרו אז המודעות לא יופיעו יותר. אפשרי? תודה.
# 2 |
חבר חדש
|
אפשרי אבל בכל זאת תיהיה חייב לתת כרטיס אשראי, הרשמה לשירות עולה 19.90 (תשלום חד פעמי) אם אני לא טועה
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
אני כמעט בטוח שחייב כרטיס אשראי להקליד והם לא יורידו לך את דמי ההרשמה מהחשבון אלא מהיתרה של הקופון (ככה היה לי לפני שנתיים וחצי).
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ואז יהיה שוק שחור שכל תפקידו ליצור חשבונות כאלו בחינם. גוגל לא מטומטמים. באחריות.
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
אי אפשר לקבל שוב את ההטבה עם אותו כרטיס אשראי וחשבון עם פרטים זהים. לפי מה שרשום בחשבון הזה שום דבר לא נסלק מכרטיס האשראי . (יש לי עדיין את אותו חשבון שכבר אני לא משתמש בו) . אבל יכול להיות שאני טועה וכן נסלקו דמי ההפעלה וזה לא מופיעה Last edited by אביחי; 16-09-10 at 19:17.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
בשביל להפעיל שובר של גוגל צריך כרטיס אשראי מחייבים אותך על 50 ש"ח סה"כ 250 ש"ח
במידה ויש לך שובר חדש אתה צריך לפתוח חשבון גימייל חדש בשביל להשתמש בו. |
![]() |
![]() |
# 7 |
עסק רשום [?]
|
כל שובר מאפשר הפעלה חד פעמית על כרטיס אשראי מסוים. זה הבטחון של גווגל שמשתמש אחד לא יעשה שימוש במספר שוברים שונים בכרטיס אשראי יחיד.
# 8 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
לא חייבים כרטיס אשראי.
ז"א חייבים אבל לא חייבים לחייב אותו. אם בוחרים בצורת תשלום את האופציה של תשלום מאוחר בכרטיס אשראי דמי ההפעלה יורדים מהסכום של השובר. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
אתה צודק, אני בחרתי בזמנו באופציה של חיוב בכרטיס רק אחרי שהתבצעו הפעולות בפועל.
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
אם אני לא טועה מדובר כבר בחיוב של 50 ש"ח לחשבון חדש
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |