![]() |
# 31 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
תודה שהשקעת בתגובה, אבל אני לא ארד לרמה הזאת, פתאטי מאוד. באמת הוכחת פה בגרות ורצינות. לפני שאתה מדבר, תדע מול מי אתה עומד. לילה טוב.
# 32 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() חוץ מזה אני לא מכיר אותך אבל עיינתי באתר שלך. אני מבין שנגמר הסיפור ![]() לילה טוב ![]() Last edited by pegasoos; 31-07-09 at 21:50.. |
|
![]() |
# 34 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ואתה רב איתו על מי הרוויח יותר כסף בעסק שאין לזה כל חשיבות בכלל,אם אתה מרוויח הרבה כסף מהתחום אז אסור להעביר ביקורת? |
|
![]() |
# 35 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
קיבלתי את הביקורת שלו אבל התגובה שלו בהתחלה ממש לא הייתה בונה, החזרתי לו תגובה ממש קטנה ולא קשורה והוא יצא עליי =\ חוץ מזה אני רוצה לסגור את העניין ולא להגיב יותר בנוגע לשיחה הזו ![]() Last edited by pegasoos; 01-08-09 at 00:04.. |
|
![]() |
# 36 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ובקשר לעבודות שלך, אני בספק שמישהו ישקיע 2500$ על עיצוב והאתר לא קיים היום, חיפשתי בגוגל לא מצאתי אשמח אם תעזור לי.
# 37 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אם אתה רוצה הוכחות אני יראה לך בפרטי ![]() ד"א 2500$ זה קצת יחסית אני זוכר שממש התלהבתי מזה אז שמרתי תמונת מסך כששפנו אליי בהודעה פרטית עכשיו כל דבר קטן יגרור לנושא אחר.. אני מבקש תגובות רק על העיצוב אני לא מגיב על תגובות לא בנושא העיצוב וחלאס בנושא הזה Last edited by pegasoos; 31-07-09 at 23:59.. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|