הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 01-01-09, 20:48   # 10
HOLD
חבר מתקדם

מיני פרופיל

HOLD לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי KingSnake צפה בהודעה
יש משהו מאוד נכון במסר שלה, אבל היא גם מאוד מאוד מאוד מטומטמת.
היא לא באמת מגיעה לעובי הקורה, היא לא מבינה שמישהו כאן רוצה התנגשות. היא לא מבינה שמליון וחצי בני אדם חיים בגטו תחת כיבוש כבר 40 שנה. היא לא מבינה שבגטו כמו עזה אי אפשר להתקדם בזמן- אפשר רק להיתקע. ומי אשם בזה? רק אנחנו. אנחנו שמנו אותם בכלוב, אנחנו חינכנו אותם שהם צריכים להילחם כדי לקבל דברים, אנחנו נתנו לחמאס את השלטון בעזה.
ועכשיו אנחנו פתאום מתורבתים?
אני לא מסכים איתך, אתה לא מודע לדברים , ובצורה מסויימת אתה עושה צחוק מעצמך,
למען הסדר , אני ארשום בנקודות :
  • אתה יודע שהרצועה הייתה שייכת ליהודים ? ושהם חיו בה ? והמדינה הוציאה אותם משם (1967) ?
  • אתה יודע כמה כסף נשפך לרצועה לאורך השנים ? אתה יודע על מה בזבזו אותו ? על נשק ומטענים, ולא למטרת הגנה, למטרת טרור!!
  • עזה היא לא גטו , זה שטח שהפלסטינים קיבלו עליו ריבונות, ה"מצור" כביכול על עזה, נגרם מזה שאנחנו לא ניתן למטורפים האלה להכנס לישראל ולפוצץ את עצמם במטרה להרוג יהודים.
  • ישראל מביאה סיוע הומניטרי לעזה, לאורך שנים, ומה מקבלים מהם חזרה ? קסאמים.
  • אתה יודע ששדרות מותקפת כ-8 שנים בקסאמים ? שאותה יורים פלסטינים ? אני מאחל לך שתגור בשדרות ותשמע אזעקות ותבין שיש לך רק 15 שניות להמלט על החיים שלך, וזה אצלם שגרה.
  • אתה יודע שבעזה לאישה אין חשיבות בכלל, היא הכלב של המשפחה, אפילו הילדים שלה מקללים אותה, ומה עוד, ערך האישה שם הוא אפסי, לגבר שם מותר להנשא ליותר מאישה אחת.
  • ואחת מהסיבות שהם "לא מתקדמים" זה בגלל השחיתויות שיש שם, אם אתה לא יודע הערבים עובדים בחמולות,השחיטות שם כל כך גבוהה שאין סיכוי להתקדם.
  • ולא שמנו אותם בכלוב, הם ביקשו, הם קיבלו. זאת לא חובתנו לאפשר להם מעבר לשטחי ישראל על מנת "לממש את זכותם להרוג יהודים".

בוא נראה אותך מגיב על זה!

(יש עוד נקודות, זה לא הכל , אבל אין לי כוח לרשום..)

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום