![]() |
# 5 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
בכל מקרה, איך אני אמור לגלות? החברה, שיש לה שרת אחד, לא תפקידה לתחזק אותו? ואני רוצה שתגיד לי, האם כמו שהוא אמר, "חובת הלקוח לגלות בעיות" כשיש בעייה של אי קבלת מייל? onemancrew: בשביל זה העניין הזה, כשאני הולך על משהו, אני לא אעצור באמצע. בשביל העניין, אני תובע אותו על דמי התשלום. ומצידי, אם אני אוציא 1000 ש"ח, אבל בסוף אקבל את הכסף(שקטן בהרבה) ששילמתי - היי, מצידי זה בסדר. זה העיקרון. msw: עדיין, בשבילי זה העיקרון. חבר מאוד טוב שלי עכשיו כועס עליי בגלל זה - ובשבילי זה המון. השאלה שלי היא נטו - אני אלך לבית המשפט לתביעות קטנות, וארצה לקבל החזר כספי - מכיוון שהם לא עמדו התחייבות שלהם, לספק לי פלטפורמה לקבלת מיילים במשך חודש, האם אני אזוכה? זאת שאלת ה"בוטום ליין". אני לא מצפה לתבוע אותם על הרבה כסף - אני רוצה לקבל את ההחזר הכספי שלי. בשבילי זה "בכל מחיר" - כי חבר זה חבר, ואני אעשה את המאמצים שלי כדי לטפל בזה. זאת השאלה היחידה - אם אני אלך לבית משפט לתביעות קטנות, ויביא הוכחות לתשלום והתחייבות שלהם לספק את השירותים - אני מקבל את ההחזר הכספי? ובשבילי, אם מישהו "גונב" שקל, או גונב 1000 שקל - זה אותו דבר, זה העיקרון. אז 2 השאלות שלי זה אם אני אלך לבית משפט לתביעות קטנות - אני אקבל זיכוי? בנוסף, האם תנאי שימוש שלא הוצגו לי - והם לא הזכירו אותם לפניי, שווים משהו? Last edited by Daniel; 20-07-08 at 22:26.. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|