![]() |
# 1 |
Junior Member
דירוג מסחר: (0)
|
מומחה HTML ו-CSS.
מומחה HTML ו-CSS.
מקדד עיצובים באופן מקצועי. עבודה מסודרת ונקייה. dudu@kukuriku.com צור קשר ע"מ לקבל מספר טלפון נייד ו/או מספר ICQ. המחירים נעים בין 30-100 ש"ח. המחירים ישתנו בהתאם למספר עמודי התוכן וגודלם.
# 3 |
Junior Member
|
כן, אני יודע לקדד עיצוב ללא שימוש בטבלאות.
אני לא מבין למה אתה תוקף אותי. אני מהווה עבורך תחרות? למה שלא תשאל אותי? השיטה של קידוד העיצוב באמצעות CSS, או כמו שאתה מכנה אותה, "לתכנת אתר ללא טבלאות", היא אמנם שיטה נוחה ויעילה, אבל IE לא מציג אותה כראוי. הייתי מגדיר אותו כ"תומך חלקית" בשיטה. לעומת זאת, מומלץ להשתמש בשיטה מול דפדפן כמו פיירפוקס, שעובד ע"פ התקן. בכל אופן, אני מקדד עיצובים באמצעות טבלאות.
מומחה HTML ו-CSS. מקדד עיצובים באופן מקצועי. עבודה מסודרת ונקייה. dudu0000@netvision.net.il צור קשר ע"מ לקבל מספר טלפון נייד ו/או מספר ICQ. Last edited by [ד]ודו; 16-11-05 at 14:33.. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
בניתי אתר ללא טבלאות ובאקספלורר הוא לא מוצג כמו שרציתי ועוד בפיירפוקס או בכל דפדפן תומך תרן אחר הוא מוצג כראוי. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | ||
Junior Member
|
ציטוט:
ציטוט:
מומחה HTML ו-CSS. מקדד עיצובים באופן מקצועי. עבודה מסודרת ונקייה. dudu0000@netvision.net.il צור קשר ע"מ לקבל מספר טלפון נייד ו/או מספר ICQ. Last edited by [ד]ודו; 16-11-05 at 15:20.. |
||
![]() |
![]() |
# 7 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
זאת אחת מהסיבות שאני שונא את IE ![]() בקשר למה שאמרתי: לא משנה, אני רואה שיש לך ידע, ממליץ עליך ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 8 | ||
Junior Member
|
ציטוט:
ד"א: ערכתי את התגובה שלי (#6) מפני שלא הייתי בטוח שאצליח להעביר את המסר. ציטוט:
מומחה HTML ו-CSS. מקדד עיצובים באופן מקצועי. עבודה מסודרת ונקייה. dudu0000@netvision.net.il צור קשר ע"מ לקבל מספר טלפון נייד ו/או מספר ICQ. Last edited by [ד]ודו; 16-11-05 at 15:25.. |
||
![]() |
![]() |
# 10 | |
Junior Member
|
ציטוט:
תשלום בש"ח בלבד. (:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |